Siverek'te 20 yıllık bir dönemin sonu, AK Parti Tabelası indirildi

SİVEREK 29.01.2024 - 14:12, Güncelleme: 29.01.2024 - 14:23
 

Siverek'te 20 yıllık bir dönemin sonu, AK Parti Tabelası indirildi

2014 yılında Siverek Belediyesini kazanarak, AK Parti'de bölgenin kalesi durumuna gelen Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşanan toplu istifalar sonrası 20 yıllık tabela da indirildi.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... 2011-2023 yılları arasında AK Parti’den dört dönem Şanlıurfa milletvekilliği seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti’nin mevcut Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü 31 Mart için yeniden aday göstermesinin ardından istifasını açıklamıştı. Gülpınar’ın adaylığını açıklaması sonrası AK Parti Şanlıurfa ve ilçelerinde istifalar başladı. AK Parti’nin Şanlıurfa ve ilçelerinde yerel teşkilatlarında görev yapan veya yerel seçim için aday adaylığı başvurusu yapmış bazı isimler, Twitter’da AK Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve Gülpınar’ın adaylığını destekleyeceğini duyuran paylaşımlar yaptı. Siverek'te bir dönem sona erdi 2014 yılında Siverek Belediyesini kazarak, büyük bir başarı kazanan AK Parti'de Kasım Gülpınar'ın istifası sonrası, ilçe teşkilatında da istifalar yaşandı. İlçe Binasında bir araya gelen ilçe yönetimi, genclik ve kadın kolları yönetimleri toplu istifa ederek, AK Parti'den ayrıldıkları belirtiler. İlçenin Camikebir Mahallesi'nde bulunan ve 20 yıldır asılı bulunan AK Parti tabelası da sökülürek, 20 yıllık bir dönem sona erdi. Şimdi ilçe teşkilatını kimlerin alacağı merek konusu.
2014 yılında Siverek Belediyesini kazanarak, AK Parti'de bölgenin kalesi durumuna gelen Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşanan toplu istifalar sonrası 20 yıllık tabela da indirildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

2011-2023 yılları arasında AK Parti’den dört dönem Şanlıurfa milletvekilliği seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti’nin mevcut Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü 31 Mart için yeniden aday göstermesinin ardından istifasını açıklamıştı.

Gülpınar’ın adaylığını açıklaması sonrası AK Parti Şanlıurfa ve ilçelerinde istifalar başladı.

AK Parti’nin Şanlıurfa ve ilçelerinde yerel teşkilatlarında görev yapan veya yerel seçim için aday adaylığı başvurusu yapmış bazı isimler, Twitter’da AK Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve Gülpınar’ın adaylığını destekleyeceğini duyuran paylaşımlar yaptı.

Siverek'te bir dönem sona erdi

2014 yılında Siverek Belediyesini kazarak, büyük bir başarı kazanan AK Parti'de Kasım Gülpınar'ın istifası sonrası, ilçe teşkilatında da istifalar yaşandı. İlçe Binasında bir araya gelen ilçe yönetimi, genclik ve kadın kolları yönetimleri toplu istifa ederek, AK Parti'den ayrıldıkları belirtiler.

İlçenin Camikebir Mahallesi'nde bulunan ve 20 yıldır asılı bulunan AK Parti tabelası da sökülürek, 20 yıllık bir dönem sona erdi.

Şimdi ilçe teşkilatını kimlerin alacağı merek konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.