Siverek’te bir aydır akan su mahalleliyi isyan ettirdi
Siverek’te bir aydır akan su mahalleliyi isyan ettirdi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Güzelşehir Mahallesi’nde yaklaşık bir aydır devam ettiği iddia edilen su sızıntısı, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.
İddiaya göre, Güzelşehir Mahallesi 10. Sokak’ta, Grand Düğün Salonu’nun arka kısmında bulunan Firdevs Evler Sitesi bitişiğindeki noktada yaklaşık bir aydır boşa akan su nedeniyle yolun büyük bölümü yosun tuttu. Vatandaşlar, sürekli akan suyun hem israfa yol açtığını hem de kayganlaşan zeminin yayalar ve sürücüler için tehlike oluşturduğunu belirtti.
Mahalle sakinleri, durumu defalarca ilgili kurumlara bildirdiklerini, ayrıca Güzelşehir Mahalle Muhtarı ile de görüştüklerini ifade etti. Muhtarın da konuyu yetkili birimlere birçok kez ilettiğini ancak bugüne kadar herhangi bir çözüm sağlanamadığını öne sürdüler.
Bölge sakinleri, yaşanan sorunun bir an önce giderilmesini ve su israfının önlenmesini isteyerek yetkilileri göreve davet etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.