Bucak İyi Parti'den Milletvekili aday adayı oldu

SİVEREK 14.03.2023 - 12:40, Güncelleme: 14.03.2023 - 12:58
 

Bucak İyi Parti'den Milletvekili aday adayı oldu

Siverek ilçe Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak, İyi Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.
Bucak aşireti reisi ve Siverek İlçesi Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak, İyi Parti’den milletvekili olmak için aday adaylığı için başvurdu. Haber Siverek’e açıklamada bulunan Bucak, “ Bugün İyi Partiden milletvekili olmak için aday adaylığına başvurumuzu yaptık. Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun” dedi Ahmet Ersin Bucak, Şanlıurfa ve Siverek'te 18 yıl boyunca Doğruyol Partisi'nin çeşitli kademelerinde görev aldı. En son Demokrat Partinin çeşitli kademelerinde yer aldı. Siyasetin içerisinde birçok görev üstlenen Bucak,  il başkanlığı, ilçe başkanlığı, MKYK üyeliği gibi partinin birçok biriminde görev yaptı. Bucak en son 2011 yılında bağımsız milletvekili adayı olarak girdiği seçimlerde 35 bin oy almıştı.
Siverek ilçe Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak, İyi Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Bucak aşireti reisi ve Siverek İlçesi Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak, İyi Parti’den milletvekili olmak için aday adaylığı için başvurdu.

Haber Siverek’e açıklamada bulunan Bucak, “ Bugün İyi Partiden milletvekili olmak için aday adaylığına başvurumuzu yaptık. Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun” dedi

Ahmet Ersin Bucak, Şanlıurfa ve Siverek'te 18 yıl boyunca Doğruyol Partisi'nin çeşitli kademelerinde görev aldı. En son Demokrat Partinin çeşitli kademelerinde yer aldı. Siyasetin içerisinde birçok görev üstlenen Bucak,  il başkanlığı, ilçe başkanlığı, MKYK üyeliği gibi partinin birçok biriminde görev yaptı.

Bucak en son 2011 yılında bağımsız milletvekili adayı olarak girdiği seçimlerde 35 bin oy almıştı.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.