Ziraat mühendisi Cihat Hatipoğlu belediye meclis üyeliğine aday dayı oldu

SİVEREK 04.12.2023 - 15:47, Güncelleme: 04.12.2023 - 15:47
 

Ziraat mühendisi Cihat Hatipoğlu belediye meclis üyeliğine aday dayı oldu

Siverek Belediye Meclis Üyeliği için ziraat mühendisi Cihat Hatipoğlu belediye meclis üyeliğine aday dayı oldu.
31 Mart 2024 yerel seçimlere 4 ay kala meclis üyeliği için aday aday başvuruları devam ediyor. Aday adaları arasında okumuş, genç ve dinamik kişiler ise dikkat çekiyor… Siverek’te ziraat mühendisliği yapan Cihat Hatipoğlu, AK Parti’den Siverek Belediyesi Meclis Üyesi olmak için ada adaylık başvurusunu yaptı.  Cihat Hatipoğlu kimdir? Cihat Hatipoğlu 1993 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğdu, ilk ve orta öğrenimini Siverek’te yaptı. Adıyaman Üniversitesi Tarla Bitkileri, Pamukkale üniversitesi organik tarım işletmeciliği ve Anadolu üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümlerini bitirdi. 2016 yılında HATİPOĞLU TARIM LTD ŞTİ bünyesinde siverek’te zirai ilaç bayii ve tarımsal danışmanlık hizmeti  vermeye başladı ve halen devam ediyor. KOSGEB, TKDK gibi hibe veren tarımsal kuruluşlarına proje hazırlamakta, Ek yatırım olarak Siverek organize sanayi de Bakliyat işleme ve paketleme fabrikasının inşaat süreci devam etmektedir.
Siverek Belediye Meclis Üyeliği için ziraat mühendisi Cihat Hatipoğlu belediye meclis üyeliğine aday dayı oldu.

31 Mart 2024 yerel seçimlere 4 ay kala meclis üyeliği için aday aday başvuruları devam ediyor. Aday adaları arasında okumuş, genç ve dinamik kişiler ise dikkat çekiyor…
Siverek’te ziraat mühendisliği yapan Cihat Hatipoğlu, AK Parti’den Siverek Belediyesi Meclis Üyesi olmak için ada adaylık başvurusunu yaptı. 
Cihat Hatipoğlu kimdir?
Cihat Hatipoğlu 1993 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğdu, ilk ve orta öğrenimini Siverek’te yaptı. Adıyaman Üniversitesi Tarla Bitkileri, Pamukkale üniversitesi organik tarım işletmeciliği ve Anadolu üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümlerini bitirdi.
2016 yılında HATİPOĞLU TARIM LTD ŞTİ bünyesinde siverek’te zirai ilaç bayii ve tarımsal danışmanlık hizmeti  vermeye başladı ve halen devam ediyor.
KOSGEB, TKDK gibi hibe veren tarımsal kuruluşlarına proje hazırlamakta, Ek yatırım olarak Siverek organize sanayi de Bakliyat işleme ve paketleme fabrikasının inşaat süreci devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.