Başkan Yardımcısı Özağaçhanlı’dan, Çiftel’e Ziyaret

SİVEREK 09.05.2024 - 10:19, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:20
 

Başkan Yardımcısı Özağaçhanlı’dan, Çiftel’e Ziyaret

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Özağaçhanlı, siyasetçi ve gazeteci Ali Çiftel’i ziyaret etti
Siverek Belediye Başkanlığını kazanan  Ak parti listesinden meclise giren ve Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen İzzet Özağaçhanlı, eski belediye meclis üyesi ve gazeteci kimliği ile tanınan Ali Çiftel’i bürosunda ziyaret etti. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette, ilçenin sorunları ve halkın yeni yönetimden  beklentileri konuşuldu. Çiftel, Nazik ziyaretinden dolayı Özağaçhanlı’ya teşekkür etti. Ali Çiftel,” Öncelikle yeni yönetime ve sayın  İzzet Özağaçhanlı’ya  görevinde başarılar diliyorum. Siverek’te yıllardır kangrenleşmiş sorunlar var ve bu sorunların çözülmesi gerekiyor.Beklentimiz bu yeni yönetimin halkın sorunlarını dikkate alması ve çözmesidir.Siverek halkının yararına hareket etmeleri ve tüm Siverek'i kimlik ayrımı yapmadan kucaklamlaridır.Tekrardan  başarılar diliyorum, şehrimize hayırlı olsun ” dedi
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Özağaçhanlı, siyasetçi ve gazeteci Ali Çiftel’i ziyaret etti

Siverek Belediye Başkanlığını kazanan  Ak parti listesinden meclise giren ve Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen İzzet Özağaçhanlı, eski belediye meclis üyesi ve gazeteci kimliği ile tanınan Ali Çiftel’i bürosunda ziyaret etti.
Sıcak bir ortamda geçen ziyarette, ilçenin sorunları ve halkın yeni yönetimden  beklentileri konuşuldu.
Çiftel, Nazik ziyaretinden dolayı Özağaçhanlı’ya teşekkür etti. Ali Çiftel,” Öncelikle yeni yönetime ve sayın  İzzet Özağaçhanlı’ya  görevinde başarılar diliyorum. Siverek’te yıllardır kangrenleşmiş sorunlar var ve bu sorunların çözülmesi gerekiyor.Beklentimiz bu yeni yönetimin halkın sorunlarını dikkate alması ve çözmesidir.Siverek halkının yararına hareket etmeleri ve tüm Siverek'i kimlik ayrımı yapmadan kucaklamlaridır.Tekrardan  başarılar diliyorum, şehrimize hayırlı olsun ” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.