Viranşehir'de otobüs otomobille çarpıştı, kazada 2 Ölü, 25 Yaralı

SİVEREK 13.10.2023 - 12:12, Güncelleme: 13.10.2023 - 12:32
 

Viranşehir'de otobüs otomobille çarpıştı, kazada 2 Ölü, 25 Yaralı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 25 kişinin yaralandığı otobüs kazası güvenlik kamerasına yansıdı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Kaza, Şanlıurfa - Mardin karayolunun Viranşehir ilçesi Eyyüp Nebi Kavşağı yakınlarında yaşandı. Eskişehir'den Mardin'e giden 34 RR 432 plakalı yolcu otobüsü, 34 BF 059 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra devrildi. Kaza sonucu 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 25 kişi ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada, otomobille çarpışan otobüs kontrolden çıkarak yan yattı. Metrelerce sürüklenen otobüs, iş yeri önünde park halindeki tıra çarparak durdu. Yaşanan feci kaza bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 25 kişinin yaralandığı otobüs kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Kaza, Şanlıurfa - Mardin karayolunun Viranşehir ilçesi Eyyüp Nebi Kavşağı yakınlarında yaşandı. Eskişehir'den Mardin'e giden 34 RR 432 plakalı yolcu otobüsü, 34 BF 059 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra devrildi. Kaza sonucu 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 25 kişi ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada, otomobille çarpışan otobüs kontrolden çıkarak yan yattı. Metrelerce sürüklenen otobüs, iş yeri önünde park halindeki tıra çarparak durdu.

Yaşanan feci kaza bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.