Viranşehir’de gurbetçiye suikastın altına yasak aşk çıktı!

SİVEREK 11.08.2023 - 10:33, Güncelleme: 11.08.2023 - 10:33
 

Viranşehir’de gurbetçiye suikastın altına yasak aşk çıktı!

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde dün meydana gelen silahlı saldırının arkasında yasak aşk çıktı.
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bağlı Tanyeli Mahallesi mevkiinde Aysel Yalçın’ın idaresinde ki HIMY 6363 plakalı araca kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateş açıldı. Araçta yolcu olarak bulunan Murat Yalçın kurşunların hedefi oldu, yalçın olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma kısa sürede saldırganı yakaladı Olay sonrası Şanlıurfa, Viranşehir JASAT ve Jandarma istihbarat Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışma başlattı. Bölgede yapılan inceleme ve kamera çözümlemeleri sonucu olayın Mehmet Mencik tarafından işlendiği tespit edildi. Elde edilen görüntülerde katil zanlısı Mehmet Mencik, 17 YA 820 plakalı araç ile saldırıyı gerçekleştirecek aracı beklediği ve aracın geçtiği sırada takibe başladığı görülüyor. Yapılan operasyonla katil zanlısı Jandarma ekiplerince yakalandı. Zanlının tanınmamak için saç ve sakal tıraşı olduğu öğrenildi. Cinayetin arkasında yasak aşk çıktı Mehmet Mencik’in jandarmadaki ilk ifadesinde Ayşe Yalçın’la gönül ilişkilerinin bulunduğunu, Ayşe Yalçın’ın kendisine Almanya’dan sık sık para gönderdiğini Aysel Yalçın ile birlikte eşini öldürmek için plan yaptıklarını itiraf etti. Gözaltına alınan Aysel Yalçın’da eşini eşini öldürmek için plan yaptıklarını itiraf ettiği öğrenildi. Gözaltına bulunan katil zanlıları jandarmada ki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilecek.
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde dün meydana gelen silahlı saldırının arkasında yasak aşk çıktı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bağlı Tanyeli Mahallesi mevkiinde Aysel Yalçın’ın idaresinde ki HIMY 6363 plakalı araca kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateş açıldı. Araçta yolcu olarak bulunan Murat Yalçın kurşunların hedefi oldu, yalçın olay yerinde hayatını kaybetti.


Jandarma kısa sürede saldırganı yakaladı


Olay sonrası Şanlıurfa, Viranşehir JASAT ve Jandarma istihbarat Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışma başlattı. Bölgede yapılan inceleme ve kamera çözümlemeleri sonucu olayın Mehmet Mencik tarafından işlendiği tespit edildi.
Elde edilen görüntülerde katil zanlısı Mehmet Mencik, 17 YA 820 plakalı araç ile saldırıyı gerçekleştirecek aracı beklediği ve aracın geçtiği sırada takibe başladığı görülüyor. Yapılan operasyonla katil zanlısı Jandarma ekiplerince yakalandı. Zanlının tanınmamak için saç ve sakal tıraşı olduğu öğrenildi.


Cinayetin arkasında yasak aşk çıktı


Mehmet Mencik’in jandarmadaki ilk ifadesinde Ayşe Yalçın’la gönül ilişkilerinin bulunduğunu, Ayşe Yalçın’ın kendisine Almanya’dan sık sık para gönderdiğini Aysel Yalçın ile birlikte eşini öldürmek için plan yaptıklarını itiraf etti. Gözaltına alınan Aysel Yalçın’da eşini eşini öldürmek için plan yaptıklarını itiraf ettiği öğrenildi.
Gözaltına bulunan katil zanlıları jandarmada ki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.