Siverek’te zincirleme kazası: 2 yaralı

SİVEREK 19.01.2024 - 10:26, Güncelleme: 19.01.2024 - 10:27
 

Siverek’te zincirleme kazası: 2 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme kazasında 2 kişi yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Kaza, Siverek-Şanlıurfa karayolu otogar kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre N.A. idaresinde ki 27 E 0922 Plakalı çekici ve buna bağlı 63 AES 243 Plakalı yarı römork ile G.H. hâkimiyetinde ki 63 EZ 196 ile İ.A. idaresinde ki 63 VA 994 plakalı araçlar trafik ışıklarında çarpıştı. Meydana gelen zincirleme kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme kazasında 2 kişi yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Kaza, Siverek-Şanlıurfa karayolu otogar kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre N.A. idaresinde ki 27 E 0922 Plakalı çekici ve buna bağlı 63 AES 243 Plakalı yarı römork ile G.H. hâkimiyetinde ki 63 EZ 196 ile İ.A. idaresinde ki 63 VA 994 plakalı araçlar trafik ışıklarında çarpıştı.

Meydana gelen zincirleme kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.