Siverek'te tarım işçileri kaza yaptı: 21 yaralı

SİVEREK 12.06.2023 - 21:15, Güncelleme: 12.06.2023 - 21:19
 

Siverek'te tarım işçileri kaza yaptı: 21 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs Tır ile çarpıştı, meydana gelen kazada 21 işçi yaralandı
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Kaza akşam saatlerinde Siverek Ayvanat Mahallesi 36’nci sokakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre Mehmet Ç. idaresinde ki 49 AAT 239 plakalı tarım işçilerini taşıyan minibüs, Mehmet K. idaresindeki 63 K 6456 plakalı tır ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 21 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan bir kişinin durumunun ağır olduğu diğerlerinin ise hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs Tır ile çarpıştı, meydana gelen kazada 21 işçi yaralandı

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Kaza akşam saatlerinde Siverek Ayvanat Mahallesi 36’nci sokakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre Mehmet Ç. idaresinde ki 49 AAT 239 plakalı tarım işçilerini taşıyan minibüs, Mehmet K. idaresindeki 63 K 6456 plakalı tır ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 21 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan bir kişinin durumunun ağır olduğu diğerlerinin ise hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.