Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te silahlı kavga: 1 yaralı

SİVEREK 17.05.2023 - 11:39, Güncelleme: 17.05.2023 - 11:39
 

Siverek’te silahlı kavga: 1 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
Kavga, Siverek Cumhuriyet caddesinde bulunan bir işyerinde meydana geldi. Henüz nedeni öğrenilemeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü, kavgada R.G. vücuduna isabet ettiği mermilerle yaralandı. Olay yerine 112 Acil ve Polis ekipleri sevk edilirken, yaralı ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Kavga, Siverek Cumhuriyet caddesinde bulunan bir işyerinde meydana geldi. Henüz nedeni öğrenilemeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü, kavgada R.G. vücuduna isabet ettiği mermilerle yaralandı.

Olay yerine 112 Acil ve Polis ekipleri sevk edilirken, yaralı ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.