Siverek’te öğrencileri sanatla buluşturuyorlar

SİVEREK 14.06.2023 - 12:55, Güncelleme: 14.06.2023 - 12:55
 

Siverek’te öğrencileri sanatla buluşturuyorlar

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sanat ve müzikle buluşturan Evrensel Müzik Akademisi izleyicileri mest eden yılsonu etkililiği düzenledi.
Siverek’te 2018 yılında faaliyete başlayan Evrensel Müzik Akademisi, ilk meyvelerini vermeye başladı. Çeşitli müzik dallarında eğitim alan ve mezun olan öğrenciler, İlçenin Mehmetçik İlköğretim Okulu konferans salonunda veli ve vatandaşların katılımıyla konser verdi. Müzik eğitiminin uzun ve meşakkatli olduğunu dile getiren Evrensel Müzik Akademisi Kurucu Müdürü Emrah Yücekaya, “ Konu müzik olunca bu işin emek ve çalışma boyutu biraz daha zamana yayılabiliyor. Siverek'te öğrenciler yetiştirmekle Siverek’in müzik ile daha çok anılacağı bir süreçte kazançlı olan toplumumuz olacaktır muhakkak. Bu vesileyle ilk gösterimizi sunduk, salonu tamamen dolduran velilerimize bize olan güvenleri adına,  öğrencilerimize de disiplinli çalışmalarından ötürü teşekkür ederim. Bu gösteri için ciddi emek verip en iyi şekilde ürün sunan öğretmen arkadaşlarımızı da kutlarım. Nice güzel gösterileri konser tadında dinleyecek ve bunu yapmış olmanın gururu ile hayatımıza devam edeceğiz” dedi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sanat ve müzikle buluşturan Evrensel Müzik Akademisi izleyicileri mest eden yılsonu etkililiği düzenledi.

Siverek’te 2018 yılında faaliyete başlayan Evrensel Müzik Akademisi, ilk meyvelerini vermeye başladı. Çeşitli müzik dallarında eğitim alan ve mezun olan öğrenciler, İlçenin Mehmetçik İlköğretim Okulu konferans salonunda veli ve vatandaşların katılımıyla konser verdi.

Müzik eğitiminin uzun ve meşakkatli olduğunu dile getiren Evrensel Müzik Akademisi Kurucu Müdürü Emrah Yücekaya, “ Konu müzik olunca bu işin emek ve çalışma boyutu biraz daha zamana yayılabiliyor. Siverek'te öğrenciler yetiştirmekle Siverek’in müzik ile daha çok anılacağı bir süreçte kazançlı olan toplumumuz olacaktır muhakkak. Bu vesileyle ilk gösterimizi sunduk, salonu tamamen dolduran velilerimize bize olan güvenleri adına,  öğrencilerimize de disiplinli çalışmalarından ötürü teşekkür ederim.

Bu gösteri için ciddi emek verip en iyi şekilde ürün sunan öğretmen arkadaşlarımızı da kutlarım. Nice güzel gösterileri konser tadında dinleyecek ve bunu yapmış olmanın gururu ile hayatımıza devam edeceğiz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.