Siverek'te helezonun altında kalan işçi yaralandı

SİVEREK 17.12.2022 - 11:55, Güncelleme: 17.12.2022 - 11:55
 

Siverek'te helezonun altında kalan işçi yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde pikabın çarptığı helezonun altında kalan işçi yaralandı.
Olay sabah saatlerinde Siverek buğday pazarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre buğday pazarında helezon ile işçilik yapan ismi öğrenilemeyen bir işçi çalıştığı sırada oradan geçen bir pikap helezona çarptı, yüzlerce kilo ağırlıktaki helezon işçinin üzerine düştü. Kazayı gören diğer vatandaşlar yaralı işçiyi helezonun altından kurtarırken, olay yerine 112 Acil ekipleri çağrıldı. Yaralı işçi ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Alınan bilgilere göre yaralının durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis olay sonrası kaçan pikap sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde pikabın çarptığı helezonun altında kalan işçi yaralandı.

Olay sabah saatlerinde Siverek buğday pazarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre buğday pazarında helezon ile işçilik yapan ismi öğrenilemeyen bir işçi çalıştığı sırada oradan geçen bir pikap helezona çarptı, yüzlerce kilo ağırlıktaki helezon işçinin üzerine düştü. Kazayı gören diğer vatandaşlar yaralı işçiyi helezonun altından kurtarırken, olay yerine 112 Acil ekipleri çağrıldı.

Yaralı işçi ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Alınan bilgilere göre yaralının durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis olay sonrası kaçan pikap sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.