Siverek'te hakim olarak kendini tanıtan dolandırıcı, bu defa Iğdır'da gözaltına alındı

SİVEREK 08.12.2022 - 12:20, Güncelleme: 08.12.2022 - 12:31
 

Siverek'te hakim olarak kendini tanıtan dolandırıcı, bu defa Iğdır'da gözaltına alındı

Siverek ilçesinde, kendisini hakim ve askeri personel olarak tanıtıp, esnafı dolandırdığı gerekçesiyle Jandarma tarafından daha önce gözaltına alınan Semih Baykır, bu defa Iğdır'da sahte avukat olarak çıktı.
Edinilen bilgiye göre Iğdır'da bir kafede kimlik kontrolü yapan polisler, yanında avukat cübbesi bulunan bir kişiyi gördü. Polisler şahsın yanına giderek şüphelendikleri kişiden kimliğini göstermesini istedi. Yanında avukat cübbesi bulunan Semih Baykır.B., avukat olduğunu ve kimlik ibraz etmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine polisler Baykır'dan avukat kimliği göstermesini talep edince Baykır avukat kimliğini de ibraz etmeyince emniyete götürüldü. Emniyette yapılan incelemede Semih Baykır'ın avukat olmadığı ortaya çıktı. Yapılan işlemler sonunda Baykır hakkında nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlamalarından tutanak tutuldu. Adliyeye sevk edilen sahte avukat tutuklanarak cezaevine gönderildi. Iğdır Barosunun da şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi. İlk vukuatı değil Kendini avukat olarak tanıtan Semih Baykır'ın daha öncede Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kendisini hakim ve askeri personel olarak tanıtıp, esnafı dolandırdığı ve jandarma ekiplerince yakalnadığı öğrenildi.
Siverek ilçesinde, kendisini hakim ve askeri personel olarak tanıtıp, esnafı dolandırdığı gerekçesiyle Jandarma tarafından daha önce gözaltına alınan Semih Baykır, bu defa Iğdır'da sahte avukat olarak çıktı.

Edinilen bilgiye göre Iğdır'da bir kafede kimlik kontrolü yapan polisler, yanında avukat cübbesi bulunan bir kişiyi gördü. Polisler şahsın yanına giderek şüphelendikleri kişiden kimliğini göstermesini istedi. Yanında avukat cübbesi bulunan Semih Baykır.B., avukat olduğunu ve kimlik ibraz etmeyeceğini söyledi.

Bunun üzerine polisler Baykır'dan avukat kimliği göstermesini talep edince Baykır avukat kimliğini de ibraz etmeyince emniyete götürüldü.

Emniyette yapılan incelemede Semih Baykır'ın avukat olmadığı ortaya çıktı. Yapılan işlemler sonunda Baykır hakkında nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlamalarından tutanak tutuldu. Adliyeye sevk edilen sahte avukat tutuklanarak cezaevine gönderildi. Iğdır Barosunun da şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi.

İlk vukuatı değil

Kendini avukat olarak tanıtan Semih Baykır'ın daha öncede Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kendisini hakim ve askeri personel olarak tanıtıp, esnafı dolandırdığı ve jandarma ekiplerince yakalnadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.