Siverek’te Cumhuriyetin 100. Yıl anısına okullar arası mangala turnuvası

SİVEREK 18.10.2023 - 11:05, Güncelleme: 18.10.2023 - 11:05
 

Siverek’te Cumhuriyetin 100. Yıl anısına okullar arası mangala turnuvası

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Cumhuriyetin 100. Yılı anısına mangala turnuvası düzenlendi, turnuvada dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.
Siverek Dumlupınar Ortaokulu öncülüğünde Siverek TUĞVA temsilciliği, Siverek Eğitim Gönüllüleri katkılarıyla gerçekleştirilen turnuvaya ilçede eğitim öğretime devam eden 10 ortaokuldan 30 öğrenci yaklaşık 2 saat dereceye girmek için ter döktü katıldı. Elemeler sonrasında turnuvada birinciliği Halit Gülpınar ortaokulundan Yağmur Aşiyan, ikinciliği Siverek ortaokulundan Hüseyin Kazan ve üçüncülüğü ise yine Siverek ortaokulundan Muhammed Akar kazandı. Turnuvada birinciye 2 Bin, ikinciye 1500, üçüncüye 100 TL ödül verilirken, yarışmaya katılan diğer öğrencilere de değişik hediyeler verildi. Turnuva sonunda açıklamada bulunan Siverek TUGVA Temsilcisi Ramazan Lale, Bu gibi aktivitelere her zaman destek sunmaya hazır olduklarını’ belirtti. Lale,” Amacımız öğrencilerimiz, spor, zeka oyunlarıyla kendilerini geliştirmeleri, vatana millete hayırlı bireyler olarak yetişmeleridir. Bu konuda imkânlarımız el verdiği sürece genlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi Turnuvaya İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Şube Müdürleri ile çok sayıda okul müdürü katıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Cumhuriyetin 100. Yılı anısına mangala turnuvası düzenlendi, turnuvada dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Siverek Dumlupınar Ortaokulu öncülüğünde Siverek TUĞVA temsilciliği, Siverek Eğitim Gönüllüleri katkılarıyla gerçekleştirilen turnuvaya ilçede eğitim öğretime devam eden 10 ortaokuldan 30 öğrenci yaklaşık 2 saat dereceye girmek için ter döktü katıldı.

Elemeler sonrasında turnuvada birinciliği Halit Gülpınar ortaokulundan Yağmur Aşiyan, ikinciliği Siverek ortaokulundan Hüseyin Kazan ve üçüncülüğü ise yine Siverek ortaokulundan Muhammed Akar kazandı.

Turnuvada birinciye 2 Bin, ikinciye 1500, üçüncüye 100 TL ödül verilirken, yarışmaya katılan diğer öğrencilere de değişik hediyeler verildi.

Turnuva sonunda açıklamada bulunan Siverek TUGVA Temsilcisi Ramazan Lale, Bu gibi aktivitelere her zaman destek sunmaya hazır olduklarını’ belirtti. Lale,” Amacımız öğrencilerimiz, spor, zeka oyunlarıyla kendilerini geliştirmeleri, vatana millete hayırlı bireyler olarak yetişmeleridir. Bu konuda imkânlarımız el verdiği sürece genlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi

Turnuvaya İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Şube Müdürleri ile çok sayıda okul müdürü katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.