Siverek'te 80 Bin Öğrenci Karne Heyecanı

SİVEREK 20.01.2023 - 12:20, Güncelleme: 20.01.2023 - 12:20
 

Siverek'te 80 Bin Öğrenci Karne Heyecanı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 80 bin öğrenci karne alarak 15 günlük yarıyıl tatiline girdi.
Şanlıurfa2nın Siverek ilçesinde 15 gün tatile giren yaklaşık 80 bin öğrenci, sabah erken saatlerinde karne alma heyecanını yaşadı. İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu Gazi Paşa İlkokulundaki karne dağıtım törenine katıldı. Gölbaşı karne ile beraber, öğrencilere hikâye kitabı hediye etti. 80 bin öğrenciye 80 bin kitap Bu yıl ilk defa ilçe genelinde okuyan ve karne alan öğrencilere karneleriyle birlikte bir kitap hediye edildi. İlçe Müdürlüğü binası önünde kurulan stantta da karnelerini gösteren öğrencilere kitap hediye edildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 80 bin öğrenci karne alarak 15 günlük yarıyıl tatiline girdi.

Şanlıurfa2nın Siverek ilçesinde 15 gün tatile giren yaklaşık 80 bin öğrenci, sabah erken saatlerinde karne alma heyecanını yaşadı.

İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu Gazi Paşa İlkokulundaki karne dağıtım törenine katıldı. Gölbaşı karne ile beraber, öğrencilere hikâye kitabı hediye etti.

80 bin öğrenciye 80 bin kitap

Bu yıl ilk defa ilçe genelinde okuyan ve karne alan öğrencilere karneleriyle birlikte bir kitap hediye edildi. İlçe Müdürlüğü binası önünde kurulan stantta da karnelerini gösteren öğrencilere kitap hediye edildi.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.