Siverekli genç iş insanı Abdullah Tüysüz iyi Parti’den aday adayı oldu

SİVEREK 14.03.2023 - 14:17, Güncelleme: 16.03.2023 - 13:59
 

Siverekli genç iş insanı Abdullah Tüysüz iyi Parti’den aday adayı oldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde genç iş insanı olarak bilinen Abdullah Tüysüz İyi Parti’den milletvekili aday adayı oldu.
24 Haziran 2018 Genel seçimlerinde İyi Parti’den 6. Sıradan Şanlıurfa Milletvekili adayı olan Abdullah Tüysüz, 14 Mayıs’ta yapılması beklenen genel seçimlerde tekrardan İyi Parti’den aday adayı oldu. Tüysüz,” Şanlıurfa ve Siverek’in sorunlarını uzun zamandan ve yakından takip ediyorum. Halkı içinden çıkmış biri olarak, bu sorunları ortadan kaldıracak ve çözüm üretecek deneyime sahibim, genç yaşta siyaset içerisinde olmam hasebiyle Şanlıurfa’ya ve Siverek’e genç ve dinamik vekiller lazım. Bunu da benim yapacağıma hemşerilerimiz emin oldun” dedi Abdullah Tüysüz Kimdir? Abdullah Tüysüz 1995 yılında Şanlıurfa Siverek ilçesinde dünyaya geldi. 17 yaşında iş hayatını girdi. Halen esnaf ve çiftçilik yapan Tüysüz, evli ve 3 çocuk babasıdır. Abdullah Tüysüz, siyasete girme gayesinin,’ Siverek ve Şanlıurfa’nın daha iyi yarınlara gelmesi, gençlerin sözcüsü olup, daha sosyal aktivitelere başarılı olmaları için onların önünü açmak olduğu, Siverek’in il olması için var gücüyle mücadele etmek, kötü giden ekonomik, işsizlik ve her gün gelen zamlardan bıkan halkın şikâyetlerini meclise taşımak ve daha iyi bir Türkiye ‘ olduğunu vurguladı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde genç iş insanı olarak bilinen Abdullah Tüysüz İyi Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

24 Haziran 2018 Genel seçimlerinde İyi Parti’den 6. Sıradan Şanlıurfa Milletvekili adayı olan Abdullah Tüysüz, 14 Mayıs’ta yapılması beklenen genel seçimlerde tekrardan İyi Parti’den aday adayı oldu.

Tüysüz,” Şanlıurfa ve Siverek’in sorunlarını uzun zamandan ve yakından takip ediyorum. Halkı içinden çıkmış biri olarak, bu sorunları ortadan kaldıracak ve çözüm üretecek deneyime sahibim, genç yaşta siyaset içerisinde olmam hasebiyle Şanlıurfa’ya ve Siverek’e genç ve dinamik vekiller lazım. Bunu da benim yapacağıma hemşerilerimiz emin oldun” dedi

Abdullah Tüysüz Kimdir?

Abdullah Tüysüz 1995 yılında Şanlıurfa Siverek ilçesinde dünyaya geldi. 17 yaşında iş hayatını girdi. Halen esnaf ve çiftçilik yapan Tüysüz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Abdullah Tüysüz, siyasete girme gayesinin,’ Siverek ve Şanlıurfa’nın daha iyi yarınlara gelmesi, gençlerin sözcüsü olup, daha sosyal aktivitelere başarılı olmaları için onların önünü açmak olduğu, Siverek’in il olması için var gücüyle mücadele etmek, kötü giden ekonomik, işsizlik ve her gün gelen zamlardan bıkan halkın şikâyetlerini meclise taşımak ve daha iyi bir Türkiye ‘ olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.