Siverek-Diyarbakır karayolunda arpa yüklü tır devrildi: 2 yaralı

SİVEREK 22.06.2023 - 10:12, Güncelleme: 22.06.2023 - 10:14
 

Siverek-Diyarbakır karayolunda arpa yüklü tır devrildi: 2 yaralı

Siverek-Diyarbakır karayolunda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybeden tır devrildi, kazada 2 kişi yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...   Kaza sabah saatlerinde Siverek-Diyarbakır karayolu 45’sinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre arpa yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek, orta refüje devrildi. Kazada araç sürücüsü ile yanında bulunan bir kişi yaralanırken, tır kasasında bulunan tonlarca arpa yola savruldu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırırken, Siverek-Diyarbakır karayolu tek taraflı olarak bir süre ulaşıma kapandı. Yola savrulan arpanın işçiler tarafından toplanması sonrasında kapanan trafik, kontrollü olarak tekrar devam etti. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.  
Siverek-Diyarbakır karayolunda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybeden tır devrildi, kazada 2 kişi yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Kaza sabah saatlerinde Siverek-Diyarbakır karayolu 45’sinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre arpa yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek, orta refüje devrildi. Kazada araç sürücüsü ile yanında bulunan bir kişi yaralanırken, tır kasasında bulunan tonlarca arpa yola savruldu.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırırken, Siverek-Diyarbakır karayolu tek taraflı olarak bir süre ulaşıma kapandı. Yola savrulan arpanın işçiler tarafından toplanması sonrasında kapanan trafik, kontrollü olarak tekrar devam etti.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.