Şanlıurfa’da uyuşturucu satıcılarına göz açtırtılmıyor

GÜNCEL 08.09.2022 - 10:02, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şanlıurfa’da uyuşturucu satıcılarına göz açtırtılmıyor

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadelesinde hız kesmeden devam ediyor.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince “Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla etkin mücadele’ kapsamında sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda bir hafta içerisinde 29 kişi hakkında işlem yapıldı. Alınan bilgilere göre uyuşturucu Madde Suçlarından kaynaklı (16) kişi ve kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak suçundan, (13) kişi uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçu işlemelerinden dolayı, haklarında işlem yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda 119 kilo 460 gram Skunk maddesi, 3 kilo 201 gram Metamfetamin maddesi, 200 gram Esrar maddesi ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan Şüphelilerden 4 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadelesinde hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince “Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla etkin mücadele’ kapsamında sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda bir hafta içerisinde 29 kişi hakkında işlem yapıldı.

Alınan bilgilere göre uyuşturucu Madde Suçlarından kaynaklı (16) kişi ve kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak suçundan, (13) kişi uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçu işlemelerinden dolayı, haklarında işlem yapıldı.

Yapılan çalışmalar sonucunda 119 kilo 460 gram Skunk maddesi, 3 kilo 201 gram Metamfetamin maddesi, 200 gram Esrar maddesi ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan Şüphelilerden 4 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.