Şanlıurfa'da kahreden olay; ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti

SİVEREK 16.12.2022 - 15:49, Güncelleme: 16.12.2022 - 15:49
 

Şanlıurfa'da kahreden olay; ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da Haran İlçesinde sulama kanalına düşen minibüste bulunan yolculardan 8 kişi hayatını kaybetti
Alınan bilgilre gre olay öğleden sonra Şanlıurfa'nın Harran İlçesine bağlı Öncüler Mahallesi Biçer Mezrası yakınlarında meydana geldi.  Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen minibüs, henüz öğrenilemeyen bir nedenler sulama kanalına düştü. Minibüsü görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. 8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ Ekipler tarafından kanaldan çıkarılan 8 kişinin yaşamını yitirdiği belirlenirken, 1 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin bölgedeki kurtarma çalışmaları sürüyor. Kaynak: ajanslar 
Şanlıurfa'da Haran İlçesinde sulama kanalına düşen minibüste bulunan yolculardan 8 kişi hayatını kaybetti

Alınan bilgilre gre olay öğleden sonra Şanlıurfa'nın Harran İlçesine bağlı Öncüler Mahallesi Biçer Mezrası yakınlarında meydana geldi. 

Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen minibüs, henüz öğrenilemeyen bir nedenler sulama kanalına düştü. Minibüsü görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ekipler tarafından kanaldan çıkarılan 8 kişinin yaşamını yitirdiği belirlenirken, 1 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin bölgedeki kurtarma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: ajanslar 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.