Şanlıurfa jandarma komutanlığından göçmen operasyonu

SİVEREK 13.12.2022 - 20:54, Güncelleme: 13.12.2022 - 20:54
 

Şanlıurfa jandarma komutanlığından göçmen operasyonu

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yol kontrollerinde 88 göçmen yakalandı.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri tarafından Göçmen Kaçakçılığının önlemesi amacıyla  Akçakale, Birecik ve Karaköprü ilçelerinde yaptığı yol kontrol ve arama faaliyetlerinde yasadışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edilen (54) Suriye, (30) Afganistan, (2) Bangladeş ve (2) Pakistan uyruklu olmak üzere toplam (88) göçmen yakalandı. Göçmenlerin yasadışı yollarla ülkeye girişini sağlayan (4) organizatör hakkında Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılırken, yakalanan göçmenler işlemlerinin tamamlanmasının ardından Şanlıurfa İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.
Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yol kontrollerinde 88 göçmen yakalandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri tarafından Göçmen Kaçakçılığının önlemesi amacıyla  Akçakale, Birecik ve Karaköprü ilçelerinde yaptığı yol kontrol ve arama faaliyetlerinde yasadışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edilen (54) Suriye, (30) Afganistan, (2) Bangladeş ve (2) Pakistan uyruklu olmak üzere toplam (88) göçmen yakalandı.

Göçmenlerin yasadışı yollarla ülkeye girişini sağlayan (4) organizatör hakkında Şanlı urfa Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılırken, yakalanan göçmenler işlemlerinin tamamlanmasının ardından Şanlı urfa İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.