Okul Müdürlerinin katılımıyla BİGEP Toplantısı düzenlendi

SİVEREK 12.12.2023 - 15:15, Güncelleme: 12.12.2023 - 15:15
 

Okul Müdürlerinin katılımıyla BİGEP Toplantısı düzenlendi

Şanlıurfa Valiliği tarafından hazırlanan, ‘ başarıyı izleme ve Geliştirme Projesi Uygulama Yönergesi’ (BİGEP) toplantısı İlçe Kaymakamı Musa Aydemir Başkanlığında, tüm okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.
Siverek Mehmetçik İlkokullu toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, “Siverek’te’ eğitim standartlarının yükseltilmesi için, ekip ruhuyla var gücümüzle çalışacağız. Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin, yarınlara başarılı bir şekilde girmesi, vatanına, milletine layık insanların yetişmesi için çalışacağız. Bunun için Valiliğimizin öncülük ettiği Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)’le bu başarıyı güçlendirip, taçlandıracağımıza inanıyorum” diyerek, tüm okul müdürleri ile öğretmenlere teşekkür ederek, başarılar diledi. İlçe Kaymakamın konuşmalarından sonra Şube Müdürü Şaban Bozkurt, toplantıya katılan okul müdürlerine ‘Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’ (BİGEP) hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, İlçe Müdürü Nuri Kapanoğlu, Şube Müdürleri ile ilçede eğitim öğretim yapan tüm okul müdürleri hazır bulundu.
Şanlıurfa Valiliği tarafından hazırlanan, ‘ başarıyı izleme ve Geliştirme Projesi Uygulama Yönergesi’ (BİGEP) toplantısı İlçe Kaymakamı Musa Aydemir Başkanlığında, tüm okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Siverek Mehmetçik İlkokullu toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, “Siverek’te’ eğitim standartlarının yükseltilmesi için, ekip ruhuyla var gücümüzle çalışacağız. Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin, yarınlara başarılı bir şekilde girmesi, vatanına, milletine layık insanların yetişmesi için çalışacağız. Bunun için Valiliğimizin öncülük ettiği Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)’le bu başarıyı güçlendirip, taçlandıracağımıza inanıyorum” diyerek, tüm okul müdürleri ile öğretmenlere teşekkür ederek, başarılar diledi.

İlçe Kaymakamın konuşmalarından sonra Şube Müdürü Şaban Bozkurt, toplantıya katılan okul müdürlerine ‘Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’ (BİGEP) hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, İlçe Müdürü Nuri Kapanoğlu, Şube Müdürleri ile ilçede eğitim öğretim yapan tüm okul müdürleri hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.