Ofis Mahallesi'nin öz evladı Hüseyin Savaş, muhtar adaylığını açıkladı

SİVEREK 28.12.2023 - 14:44, Güncelleme: 28.12.2023 - 14:44
 

Ofis Mahallesi'nin öz evladı Hüseyin Savaş, muhtar adaylığını açıkladı

Yerel seçimlere kısa bir süre kala muhtar adayları, adaylığını açıklamaya devam ediyor. Ofis Mahallesi’nden iş insanı Hüseyin Savaş’ta ofis Mahallesi için adaylığını ilan etti.
Ofis Mahallesi’nde doğmuş, bu mahallede büyüyen ve halen ikamet eden iş insanı Hüseyin Savaş, Ofis Mahallesi’ne hizmet için muhtar adaylığını açıkladı. Ofis Mahallesi yerlisi olması hasebiyle, herkes tarafından tanınan ve bilinen Hüseyin Savaş, ‘Ofis Mahallesi’nin öz evladı Mahallesine hizmet için var’ sloganıyla seçim çalışmalarına start verdi. Hüseyin Savaş muhtar adaylığı açıklaması hasebiyle bir mesaj yayımladı. Savaş mesajında,”  Kıymetli mahalle sakinlerimiz öncelikle herkese hayırlı günler dilerim. Ben mahallemizi sahiplenme ve daha iyi temsil etmek için desteklerinize talip olan muhtar adayınız Hüseyin Savaş… Ofis Mahallesi'nde doğmuş, bu mahallede büyümüş ve halen mahallede ikamet eden ve işyeri mahallede olan bir kardeşinizim. Mahallemizde var olan bütün sorunları sizler gibi yaşayan birebir bilen ve gören bir kardeşiniz olarak mahallemizin daha yaşanılabilir var olan sorunları gerekli görülen bütün merciler aracılığı ile çözüme kavuşturmaya odaklı ve mahalleyi tam anlamı ile sahiplenmek için sizlerin desteğini almak için hizmetinize talibim. Mahallemiz seçime bir kaç ay kaldığı zaman değil her zaman hizmete layıktır. Bu konuda uygun gördüğünüz görüşlerinizi, düşüncelerinizi ve sorunlarınızı dinlemek adına bana ulaşabilirsiniz. Saygı ve sevgilerimi sunarım. HÜSEYİN SAVAŞ OFİS MAHALLESİ MUHTAR ADAYI 0530 141 62 21
Yerel seçimlere kısa bir süre kala muhtar adayları, adaylığını açıklamaya devam ediyor. Ofis Mahallesi’nden iş insanı Hüseyin Savaş’ta ofis Mahallesi için adaylığını ilan etti.

Ofis Mahallesi’nde doğmuş, bu mahallede büyüyen ve halen ikamet eden iş insanı Hüseyin Savaş, Ofis Mahallesi’ne hizmet için muhtar adaylığını açıkladı.

Ofis Mahallesi yerlisi olması hasebiyle, herkes tarafından tanınan ve bilinen Hüseyin Savaş, ‘Ofis Mahallesi’nin öz evladı Mahallesine hizmet için var’ sloganıyla seçim çalışmalarına start verdi.

Hüseyin Savaş muhtar adaylığı açıklaması hasebiyle bir mesaj yayımladı. Savaş mesajında,”  Kıymetli mahalle sakinlerimiz öncelikle herkese hayırlı günler dilerim.

Ben mahallemizi sahiplenme ve daha iyi temsil etmek için desteklerinize talip olan muhtar adayınız Hüseyin Savaş…

Ofis Mahallesi'nde doğmuş, bu mahallede büyümüş ve halen mahallede ikamet eden ve işyeri mahallede olan bir kardeşinizim.

Mahallemizde var olan bütün sorunları sizler gibi yaşayan birebir bilen ve gören bir kardeşiniz olarak mahallemizin daha yaşanılabilir var olan sorunları gerekli görülen bütün merciler aracılığı ile çözüme kavuşturmaya odaklı ve mahalleyi tam anlamı ile sahiplenmek için sizlerin desteğini almak için hizmetinize talibim.

Mahallemiz seçime bir kaç ay kaldığı zaman değil her zaman hizmete layıktır.

Bu konuda uygun gördüğünüz görüşlerinizi, düşüncelerinizi ve sorunlarınızı dinlemek adına bana ulaşabilirsiniz.

Saygı ve sevgilerimi sunarım.

HÜSEYİN SAVAŞ

OFİS MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

0530 141 62 21

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.