Nusret Kaya, Siverek sevdalılarını ziyaret etti

SİVEREK 21.01.2024 - 10:47, Güncelleme: 21.01.2024 - 10:47
 

Nusret Kaya, Siverek sevdalılarını ziyaret etti

Siverek Belediyesi Aday Adayı Nusret Kaya, yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.
31 Mart yerel seçimleri öncesi Ak Parti Siverek Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Nusret Kaya, ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Sivil toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle görüşen Nusret Kaya, Siverekli yazar ve Siverek sevdalılarını ziyaret etti. Yazar Hasan Baydilli’yi ziyaret eden Nusret Kaya, görüşmesinde projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Öte yandan Siverek sevdalısı Koçali Aymaz ve Ramazan Özgültekin’i de ziyaret eden Kaya, ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.
Siverek Belediyesi Aday Adayı Nusret Kaya, yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Ak Parti Siverek Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Nusret Kaya, ziyaretlerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Sivil toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle görüşen Nusret Kaya, Siverekli yazar ve Siverek sevdalılarını ziyaret etti.

Yazar Hasan Baydilli’yi ziyaret eden Nusret Kaya, görüşmesinde projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Öte yandan Siverek sevdalısı Koçali Aymaz ve Ramazan Özgültekin’i de ziyaret eden Kaya, ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.