Mustafa Hakkı Bucak’a destekler çığ gibi büyüyor

SİVEREK 04.05.2023 - 12:02, Güncelleme: 04.05.2023 - 12:02
 

Mustafa Hakkı Bucak’a destekler çığ gibi büyüyor

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa hakkı Bucak’a destekler her geçen gün büyüyor.
Şanlıurfa ve Siverek’te açılan kadın seçim barolarının yanı sıra bölgede kadınlardan büyük destek gören Bağımsız aday Mustafa Hakkı Bucak; İlçenin Fırat mahallesinde bulunan kadın destek merkezini ziyaret ederek kadınlar ile bir araya geldi. Yüzlerce kadının katıldığı ziyarette Bağımsız Aday Mustafa Hakkı Bucak şu ifadeleri kullandı; “ Bu kalabalığı görünce heyecanlandım, sizlerden gelen destekler beni çok mutlu ediyor, bende bir evladınızım, çıktığım bu yolda her kesime hitap etmek ve sorunlarının mücadelesi vermek için siz değerli kadınların desteğini görmek beni mutlu etti. Buraya geldiğiniz ve beni davet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Bucak, daha sonra Kadem merkezinde bulunan kursları ziyaret ederek kusiyer kadınlara  başarılar dilerken kadınlar ile bir süre görüştü.
Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa hakkı Bucak’a destekler her geçen gün büyüyor.

Şanlıurfa ve Siverek’te açılan kadın seçim barolarının yanı sıra bölgede kadınlardan büyük destek gören Bağımsız aday Mustafa Hakkı Bucak; İlçenin Fırat mahallesinde bulunan kadın destek merkezini ziyaret ederek kadınlar ile bir araya geldi.

Yüzlerce kadının katıldığı ziyarette Bağımsız Aday Mustafa Hakkı Bucak şu ifadeleri kullandı; “ Bu kalabalığı görünce heyecanlandım, sizlerden gelen destekler beni çok mutlu ediyor, bende bir evladınızım, çıktığım bu yolda her kesime hitap etmek ve sorunlarının mücadelesi vermek için siz değerli kadınların desteğini görmek beni mutlu etti. Buraya geldiğiniz ve beni davet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Bucak, daha sonra Kadem merkezinde bulunan kursları ziyaret ederek kusiyer kadınlara  başarılar dilerken kadınlar ile bir süre görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.