Muharrem Gümüştaş AK Parti'den Milletvekili Adayı Oldu

SİVEREK 20.03.2023 - 16:12, Güncelleme: 20.03.2023 - 16:12
 

Muharrem Gümüştaş AK Parti'den Milletvekili Adayı Oldu

14 Mayıs genel seçimlerine doğru Milletvekili aday adayları belli olmaya devam ediyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 14 Mayıs Genel Seçimlerin yapılması yönünde karar almasından sonra, Şanlıurfa Merkez ve Siverek'te bir çok kişi üye olduğu partilerden Milletvekilliği sırasına girmek için aday adaylığı başvurusunu yapmaya başladı. Siverek BAB Aşiretinden olan Muharrem Gümüştaş'ta Şanlıurfa'dan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığına başvurarak, adaylığını açıkladı.  Bab aşiretine bağlı Ertem (Küfri) köyünde ikamet eden Muharrem Gümüştaş, özelikle aşiretinin büyük bölümünün oylarına talip, aynı zamanda tüccar ve çiftçi olduğundan dolayıda geniş kitlelere hitap ediyor.  
14 Mayıs genel seçimlerine doğru Milletvekili aday adayları belli olmaya devam ediyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 14 Mayıs Genel Seçimlerin yapılması yönünde karar almasından sonra, Şanlıurfa Merkez ve Siverek'te bir çok kişi üye olduğu partilerden Milletvekilliği sırasına girmek için aday adaylığı başvurusunu yapmaya başladı.

Siverek BAB Aşiretinden olan Muharrem Gümüştaş'ta Şanlıurfa'dan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığına başvurarak, adaylığını açıkladı. 

Bab aşiretine bağlı Ertem (Küfri) köyünde ikamet eden Muharrem Gümüştaş, özelikle aşiretinin büyük bölümünün oylarına talip, aynı zamanda tüccar ve çiftçi olduğundan dolayıda geniş kitlelere hitap ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.