MİMARLAR ODASI SİVEREK TEMSİLCİLİĞİNDEN MORAL ETKİNLİĞİ

SİVEREK 22.12.2022 - 15:32, Güncelleme: 22.12.2022 - 15:32
 

MİMARLAR ODASI SİVEREK TEMSİLCİLİĞİNDEN MORAL ETKİNLİĞİ

Siverek'te kurulum aşamasında bulunan Mimarlar Odası Siverek Temsilciliği seçim öncesi moral etkinliği düzenledi.
Cudi Paşa konağında düzenlenen moral etkinliğinde Sanatçı Mehmet Atlı türkülerini seslendirdi.  Siverek'te ilk defa kurulacak olan Mimarlar Odası temsilciliği 25 Aralık Pazar günü yapılacak seçim heyecanına yaklaşık 110 mimar katılacak.  Siverek'te faaliyet gösteren Mimarlarla moral gecesinde bir araya geldiklerini belirten Oda Temsilcilerinden Cumali Bayram şunları kaydetti. ''Uzun yıllardan beridir böyle bir oluşumun bir araya gelmesi için gerek kurumlarımızla gerekse Mimar arkadaşlarımızla özverili çalışmalar içerisine girerek kentin daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi adına Mimarlar Odası Temsilciliğini Siverek'te kurduk. 25 Aralık Pazar günü gerçekleştireceğimiz seçim öncesi Mimar arkadaşlarımızla hem bilgi alışverişinde bulunmak hem de moral gecesi düzenlemek amacıyla bir araya geldik, kurulacak olan Mimarlar Odası Siverek Temsilciliğinin şimdiden Siverek'e hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum'' dedi.
Siverek'te kurulum aşamasında bulunan Mimarlar Odası Siverek Temsilciliği seçim öncesi moral etkinliği düzenledi.

Cudi Paşa konağında düzenlenen moral etkinliğinde Sanatçı Mehmet Atlı türkülerini seslendirdi. 
Siverek'te ilk defa kurulacak olan Mimarlar Odası temsilciliği 25 Aralık Pazar günü yapılacak seçim heyecanına yaklaşık 110 mimar katılacak. 
Siverek'te faaliyet gösteren Mimarlarla moral gecesinde bir araya geldiklerini belirten Oda Temsilcilerinden Cumali Bayram şunları kaydetti. ''Uzun yıllardan beridir böyle bir oluşumun bir araya gelmesi için gerek kurumlarımızla gerekse Mimar arkadaşlarımızla özverili çalışmalar içerisine girerek kentin daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi adına Mimarlar Odası Temsilciliğini Siverek'te kurduk. 25 Aralık Pazar günü gerçekleştireceğimiz seçim öncesi Mimar arkadaşlarımızla hem bilgi alışverişinde bulunmak hem de moral gecesi düzenlemek amacıyla bir araya geldik, kurulacak olan Mimarlar Odası Siverek Temsilciliğinin şimdiden Siverek'e hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.