Kolluk kuvvetlerinden okullarda güvenlik ve trafik eğitimleri

SİVEREK 06.12.2023 - 15:00, Güncelleme: 06.12.2023 - 15:00
 

Kolluk kuvvetlerinden okullarda güvenlik ve trafik eğitimleri

İlçe Kaymakamlığı Koordinasyonunda yapılan çalışmalar çerçevesinde okullarda güvenlik ve trafik eğitimleri verildi.
Siverek İlçe Kaymakamlığı koordinasyonunda Sağlıklı Bireyler, Sağlıklı Nesiller Projesi kapsamında Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde ki okulları ziyaret ederek, öğrencilere teorik ve uygulamalı olarak güvenlik ve trafik eğitimleri verdi. Düzenlenen eğitim programı çerçevesinde öğrencilere trafik ışıkları, kuralları, levhalar ve yaya geçitlerinde yayalara yol verilmesi ile birlikte güvenlik ile ilgilide pratik bilgiler ışığında öğrenciler bilgilendirildi. Eğitime katılan öğrenciler hem eğlenirken, hem de trafik ve güvenlik kuralları hakkında bilgi sahibi oldu.  
İlçe Kaymakamlığı Koordinasyonunda yapılan çalışmalar çerçevesinde okullarda güvenlik ve trafik eğitimleri verildi.

Siverek İlçe Kaymakamlığı koordinasyonunda Sağlıklı Bireyler, Sağlıklı Nesiller Projesi kapsamında Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde ki okulları ziyaret ederek, öğrencilere teorik ve uygulamalı olarak güvenlik ve trafik eğitimleri verdi.

Düzenlenen eğitim programı çerçevesinde öğrencilere trafik ışıkları, kuralları, levhalar ve yaya geçitlerinde yayalara yol verilmesi ile birlikte güvenlik ile ilgilide pratik bilgiler ışığında öğrenciler bilgilendirildi.

Eğitime katılan öğrenciler hem eğlenirken, hem de trafik ve güvenlik kuralları hakkında bilgi sahibi oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.