Kaymakam Gölbaşı, Üniversiteye hazırlanan gençleri ziyaret etti

SİVEREK 07.12.2021 - 13:05, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kaymakam Gölbaşı, Üniversiteye hazırlanan gençleri ziyaret etti

Siverek Halk Eğitim Merkezi tarafından, ücretsiz olarak verilen kurslarda eğitim alan öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Gölbaşı, ‘gerekli tüm destekleri sunmaya devam edeceklerini’ belirtti.
Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Siverek Halk Eğitim Merkezi tarafından, ücretsiz olarak verilen Üniversiteye hazırlık kurslarında eğitim alan öğrencileri ziyaret etti. Sınıflarda eğitim alan öğrencilerle dersleri dinleyen Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, verilen konu dersleri hakkında sohbet etti. Gölbaşı daha sonra öğretmenler odasına geçerek, burada kurs veren öğretmen ve idarecilerle eğitim üzerine sohbet etti, öğretmenlerin sorun ve şikâyetleri dinledi. Özverili çalışmalarından dolayı kurs hocaları ve idareyi tebrik eden Gölbaşı, ‘Yapılan çalışmanın çok güzel ve verimli olduğunu ve gerekli tüm destekleri vermeye devam edeceklerini belirterek”  Gerek kaynak kitaplarda olsun, gerek materyal olanında olsun imkânlarımız ölçüsünde bu çocuklarımızın Üniversiteye yerleşmeleri için elimizde ki kaynakları sonuna kadar kullanacağız. Geleceğimiz olan gençler için ne yapsak azdır. Yeter ki onlar okusun, azimli olsun, biz her zaman onların yanlarında olacağız” Dedi
Siverek Halk Eğitim Merkezi tarafından, ücretsiz olarak verilen kurslarda eğitim alan öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Gölbaşı, ‘gerekli tüm destekleri sunmaya devam edeceklerini’ belirtti.

Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Siverek Halk Eğitim Merkezi tarafından, ücretsiz olarak verilen Üniversiteye hazırlık kurslarında eğitim alan öğrencileri ziyaret etti. Sınıflarda eğitim alan öğrencilerle dersleri dinleyen Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, verilen konu dersleri hakkında sohbet etti.

Gölbaşı daha sonra öğretmenler odasına geçerek, burada kurs veren öğretmen ve idarecilerle eğitim üzerine sohbet etti, öğretmenlerin sorun ve şikâyetleri dinledi. Özverili çalışmalarından dolayı kurs hocaları ve idareyi tebrik eden Gölbaşı, ‘Yapılan çalışmanın çok güzel ve verimli olduğunu ve gerekli tüm destekleri vermeye devam edeceklerini belirterek”  Gerek kaynak kitaplarda olsun, gerek materyal olanında olsun imkânlarımız ölçüsünde bu çocuklarımızın Üniversiteye yerleşmeleri için elimizde ki kaynakları sonuna kadar kullanacağız. Geleceğimiz olan gençler için ne yapsak azdır. Yeter ki onlar okusun, azimli olsun, biz her zaman onların yanlarında olacağız” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.