Karakeçi Aşiretinden Başkan Adayı Hasan İzol’e büyük destek

SİVEREK 16.02.2024 - 13:22, Güncelleme: 16.02.2024 - 13:22
 

Karakeçi Aşiretinden Başkan Adayı Hasan İzol’e büyük destek

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’e destekler devam ediyor
31 Mart yerel seçimlere kısa bir süre kala, Yeniden Refah Partisi ve Adayı Hasan İzol’e destekler devam ediyor. Karakeçi Aşiretinden Heboki kolundan kalabalık bir grup İzol’un seçim bürosuna gelerek desteklerini açıkladı, başarılar diledi. Aşiretin önde gelenleri, sonuna kadar Hasan İzol ve Yeniden Refah Partisinin yanında oldukları ve seçimi hep beraber kazanacaklarını belirttiler. Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’de desteklerinden dolayı Karakeçi Aşiretine teşekkür etti.
Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’e destekler devam ediyor

31 Mart yerel seçimlere kısa bir süre kala, Yeniden Refah Partisi ve Adayı Hasan İzol’e destekler devam ediyor. Karakeçi Aşiretinden Heboki kolundan kalabalık bir grup İzol’un seçim bürosuna gelerek desteklerini açıkladı, başarılar diledi. Aşiretin önde gelenleri, sonuna kadar Hasan İzol ve Yeniden Refah Partisinin yanında oldukları ve seçimi hep beraber kazanacaklarını belirttiler.

Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’de desteklerinden dolayı Karakeçi Aşiretine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.