İş insanı Ömer Hançer Belediye Meclis üyeliği için başvurusunu yaptı

SİVEREK 24.11.2023 - 15:16, Güncelleme: 24.11.2023 - 15:16
 

İş insanı Ömer Hançer Belediye Meclis üyeliği için başvurusunu yaptı

İş insanı olarak tanınan Ömer Hançer AK Parti’den belediye meclis üyeliği için aday dayı başvurusunu yaptı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2024 yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliği için başvuralar devam ediyor. Siverek’te dürüst ve güvenilir kimliği ile bilinen iş insanı  Ömer Hançer kalabalık bir toplulukla AK Parti İlçe teşkilatına giderek, 31 Mart Yerel seçimlerde Belediye meclis üyeliği başvuru belgelerini İlçe Başkanı Nedim Lale’ye teslim etti. Başvuru belgelerini kabul eden İlçe Başkanı Nedim Lale Ömer Hançer’e başarılar diledi. Ömer Hançer kimdir? Ömer Hançer: Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Cin Hisar Muhtarlığına bağlı Kaynakbaşı Köyünde1968 yılında dünyaya geldi. 1989 yılına kadar köyde ikamet Edip çiftçilikle uğraşmış, 1989 yılından sonra Siverek merkeze taşınıp ticaret hayatına başlamıştır. Siverek’te zirai alet, gübre ve ilaç Bayiliği alıp ticaretle uğraşmıştır. 2005 yılından sonra müteahhitliğe başlayıp inşaat sektörüne girmiş, Siverek’in birçok yerinde inşaatlar yapmıştır.  Siverek halkı tarafından çok sevilen, herkes tarafından tanınan ticaret hayatında dürüstlüğü ve güvenirliği ile bilinen Ömer Hançer evli ve 5 çocuk babasıdır.
İş insanı olarak tanınan Ömer Hançer AK Parti’den belediye meclis üyeliği için aday dayı başvurusunu yaptı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2024 yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliği için başvuralar devam ediyor. Siverek’te dürüst ve güvenilir kimliği ile bilinen iş insanı  Ömer Hançer kalabalık bir toplulukla AK Parti İlçe teşkilatına giderek, 31 Mart Yerel seçimlerde Belediye meclis üyeliği başvuru belgelerini İlçe Başkanı Nedim Lale’ye teslim etti.

Başvuru belgelerini kabul eden İlçe Başkanı Nedim Lale Ömer Hançer’e başarılar diledi.

Ömer Hançer kimdir?

Ömer Hançer: Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Cin Hisar Muhtarlığına bağlı Kaynakbaşı Köyünde1968 yılında dünyaya geldi. 1989 yılına kadar köyde ikamet Edip çiftçilikle uğraşmış, 1989 yılından sonra Siverek merkeze taşınıp ticaret hayatına başlamıştır. Siverek’te zirai alet, gübre ve ilaç Bayiliği alıp ticaretle uğraşmıştır. 2005 yılından sonra müteahhitliğe başlayıp inşaat sektörüne girmiş, Siverek’in birçok yerinde inşaatlar yapmıştır.

 Siverek halkı tarafından çok sevilen, herkes tarafından tanınan ticaret hayatında dürüstlüğü ve güvenirliği ile bilinen Ömer Hançer evli ve 5 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.