İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu pansiyonda kalan öğrencileri ziyaret etti

SİVEREK 12.10.2023 - 12:26, Güncelleme: 12.10.2023 - 12:26
 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu pansiyonda kalan öğrencileri ziyaret etti

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu pansiyonlarda kalan öğrencileri ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve Şube Müdürleri ile birlikte Zübeyde Hanım kız pansiyonu ve Molla Ramazan İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencileri ziyaret etti. Pansiyonda kalan öğrencilerle sohbet eden Kapanoğlu, öğrencilerle sohbet ederek, ihtiyaçları ve şikâyetleri olup olmadığını sordu. Yemeklerden memnun olup olmadıkları, öğretmenlerinin ve pansiyon çalışanlarının ilgileri ve hijyen konusunda öğrencilerden bilgi alan Kapanoğlu, “Öğrencilerimizin memnuniyeti için elbirliğiyle çalıştıklarını ve öğrencilerin memnuniyetlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, herkese başarılar’ diledi.
Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu pansiyonlarda kalan öğrencileri ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve Şube Müdürleri ile birlikte Zübeyde Hanım kız pansiyonu ve Molla Ramazan İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencileri ziyaret etti.

Pansiyonda kalan öğrencilerle sohbet eden Kapanoğlu, öğrencilerle sohbet ederek, ihtiyaçları ve şikâyetleri olup olmadığını sordu. Yemeklerden memnun olup olmadıkları, öğretmenlerinin ve pansiyon çalışanlarının ilgileri ve hijyen konusunda öğrencilerden bilgi alan Kapanoğlu, “Öğrencilerimizin memnuniyeti için elbirliğiyle çalıştıklarını ve öğrencilerin memnuniyetlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, herkese başarılar’ diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.