İlçe Kaymakamı Musa Aydemir Başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı

SİVEREK 02.10.2023 - 11:10, Güncelleme: 02.10.2023 - 11:10
 

İlçe Kaymakamı Musa Aydemir Başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı

Siverek ilçe kaymakamı Musa Aydemir başkanlığında ilçede görev yapan okul müdürlerin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Siverek Mehmetçik İlkokulu toplantı salonunda yapılan değerlendirme toplantısı, bir dakikalık saygı duruşu ve okunan istiklal marşı ile başladı. Ardından ilçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, 2023-2024 eğitim öğretim yılında planlanan çalışmalar hakkında okul müdürlerini bilgilendirerek, değerlendirmelerde bulundu. Karşılıklı istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantı sonrasında geleceğin teminatı olan tüm okul müdürleri ile öğretmenlere teşekkür eden Kaymakam Aydemir,  yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Değerlendirme toplantısına ilçe Kaymakamı Musa Aydemir ve İlçe Müdürü Nuri Kapanoğlu ile birlikte Şube Müdürleri, merkez ile kırsal Mahalle okul müdürleri hazır bulundu.
Siverek ilçe kaymakamı Musa Aydemir başkanlığında ilçede görev yapan okul müdürlerin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Siverek Mehmetçik İlkokulu toplantı salonunda yapılan değerlendirme toplantısı, bir dakikalık saygı duruşu ve okunan istiklal marşı ile başladı. Ardından ilçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, 2023-2024 eğitim öğretim yılında planlanan çalışmalar hakkında okul müdürlerini bilgilendirerek, değerlendirmelerde bulundu.

Karşılıklı istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Toplantı sonrasında geleceğin teminatı olan tüm okul müdürleri ile öğretmenlere teşekkür eden Kaymakam Aydemir,  yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Değerlendirme toplantısına ilçe Kaymakamı Musa Aydemir ve İlçe Müdürü Nuri Kapanoğlu ile birlikte Şube Müdürleri, merkez ile kırsal Mahalle okul müdürleri hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.