İçinde Siverek’inde bulunduğu DEAŞ örgütüne operasyon

SİVEREK 24.02.2022 - 12:57, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İçinde Siverek’inde bulunduğu DEAŞ örgütüne operasyon

(Videolu)-Şanlıurfa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak yapılan çalışma sonucu Siverek ilçesinin de içinde olduğu DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce, DEAŞ terör örgütü faaliyetlerinin tespit ve deşifresine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, İkamet ve iş yerlerinde dönüşümlü olarak DEAŞ silahlı terör örgütü propagandası yaptıkları ve bu yerlerde örgütsel toplantı, sohbet, eğitim verdikleri istihbaratı alınması üzerine bu adreslere operasyon düzenlendi. 29 kişi gözaltına alındı Yapılan istihbarı çalışmalar sonucu tespit edilen 4 işyerine şafak operasyon düzenlendi. Operasyonda Suriye uyruklu 1 kişinde aralarında bulunduğu, İzmir ili dahil olmak üzere yapılan operasyon neticesinde 29 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların işyeri ve adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ve yasaklı yayın ele geçirildi
(Videolu)-Şanlıurfa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak yapılan çalışma sonucu Siverek ilçesinin de içinde olduğu DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce, DEAŞ terör örgütü faaliyetlerinin tespit ve deşifresine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, İkamet ve iş yerlerinde dönüşümlü olarak DEAŞ silahlı terör örgütü propagandası yaptıkları ve bu yerlerde örgütsel toplantı, sohbet, eğitim verdikleri istihbaratı alınması üzerine bu adreslere operasyon düzenlendi.

29 kişi gözaltına alındı

Yapılan istihbarı çalışmalar sonucu tespit edilen 4 işyerine şafak operasyon düzenlendi. Operasyonda Suriye uyruklu 1 kişinde aralarında bulunduğu, İzmir ili dahil olmak üzere yapılan operasyon neticesinde 29 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların işyeri ve adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ve yasaklı yayın ele geçirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.