Hasan İzol’e destekler gün geçtikçe artıyor

SİVEREK 18.02.2024 - 13:55, Güncelleme: 18.02.2024 - 13:55
 

Hasan İzol’e destekler gün geçtikçe artıyor

Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’e gün geçtikçe destekler artıyor
Yıllardır Siverek Bir Sevdamdır şiarıyla hareket eden ve Belediye meclis üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı yaparak Sivereklilerin sevgi ve teveccühünü kazanan Hasan İzol, Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adaylığı açıklandığı günden bu yana, Siverek’te yaşayan birçok aşiret ve ailenin desteğini almaya devam ediyor. Hasan İzol’e 2 aileden daha destek Geçtiğimiz günlerde birçok aşiret ve ailenin desteğini alan İzol’e Çetiner ve Sonka ileside destek verdi. Her 2 aileden kalabalık bir grup İzol’u ziyaret ederek, desteklerini açıkladı. ÇETİNER AİLESİ SONKA AİLESİ Miting gibi seçim ofisi açılışı Şirinkuyu Mahallesi’nde açılan seçim bürosu açılışında yüzlerce kişi Başkan Hasan İzol sloganlarıyla karşılanan İzol, seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. Miting havasında geçen açılışa katılan herkese teşekkür eden Başkan Adayı İzol, ‘Siverek’i hep birlikte yönetmeye geliyoruz, Siverek hak ettiği hizmeti ve değeri bizim başkanlığımızda görecek. Biz 7’den 70’e herkesin adayıyız, herkesin oylarına talibiz” dedi 
Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’e gün geçtikçe destekler artıyor

Yıllardır Siverek Bir Sevdamdır şiarıyla hareket eden ve Belediye meclis üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı yaparak Sivereklilerin sevgi ve teveccühünü kazanan Hasan İzol, Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adaylığı açıklandığı günden bu yana, Siverek’te yaşayan birçok aşiret ve ailenin desteğini almaya devam ediyor.

Hasan İzol’e 2 aileden daha destek

Geçtiğimiz günlerde birçok aşiret ve ailenin desteğini alan İzol’e Çetiner ve Sonka ileside destek verdi. Her 2 aileden kalabalık bir grup İzol’u ziyaret ederek, desteklerini açıkladı.

ÇETİNER AİLESİ

SONKA AİLESİ

Miting gibi seçim ofisi açılışı

Şirinkuyu Mahallesi’nde açılan seçim bürosu açılışında yüzlerce kişi Başkan Hasan İzol sloganlarıyla karşılanan İzol, seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Miting havasında geçen açılışa katılan herkese teşekkür eden Başkan Adayı İzol, ‘Siverek’i hep birlikte yönetmeye geliyoruz, Siverek hak ettiği hizmeti ve değeri bizim başkanlığımızda görecek. Biz 7’den 70’e herkesin adayıyız, herkesin oylarına talibiz” dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.