Bulgaristan'dan Siverek’e gönül köprüsü

SİVEREK 16.12.2022 - 10:39, Güncelleme: 16.12.2022 - 11:10
 

Bulgaristan'dan Siverek’e gönül köprüsü

Bulgaristan Türklerinden olan ve tüm zamanının eğitime adayan Nesrin Sipahi Kıratlı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde isminin verildiği kütüphane kurarken, birçok kütüphaneye de kitap desteğinde bulundu.
Bulgaristan’da Türk çocuklarının kendi kültür, gelenek ve anadillerini unutmamaları için yaptığı çalışmalarla kendinden söz ettiren Nesrin Sipahi Kıratlı, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de özelikle dezavantajlı bölgelerde eğitim öğretim gören öğrenciler için çalışmalarla taktir topaldı. İsminin verildiği kütüphaneler kurdu Bulgaristan’dan sonra Siverek ilçesinde birçok okulda isminin verildiği kütüphane kuran Kıratlı, birçok okulun kütüphanesine de kitap desteğinde bulundu. Siverek ilçesine gelen Kıratlı, burada destek verdiği okulları ziyaret ederek, öğrencilerle hoş zaman geçirdi. Kıratlı Haber Siverek’e verdiği demeçte,’ İlçeden çok mutlu ayrıldığını ve desteklerinin devam edeceğine’ belirtti.
Bulgaristan Türklerinden olan ve tüm zamanının eğitime adayan Nesrin Sipahi Kıratlı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde isminin verildiği kütüphane kurarken, birçok kütüphaneye de kitap desteğinde bulundu.

Bulgaristan’da Türk çocuklarının kendi kültür, gelenek ve anadillerini unutmamaları için yaptığı çalışmalarla kendinden söz ettiren Nesrin Sipahi Kıratlı, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de özelikle dezavantajlı bölgelerde eğitim öğretim gören öğrenciler için çalışmalarla taktir topaldı.

İsminin verildiği kütüphaneler kurdu

Bulgaristan’dan sonra Siverek ilçesinde birçok okulda isminin verildiği kütüphane kuran Kıratlı, birçok okulun kütüphanesine de kitap desteğinde bulundu. Siverek ilçesine gelen Kıratlı, burada destek verdiği okulları ziyaret ederek, öğrencilerle hoş zaman geçirdi.

Kıratlı Haber Siverek’e verdiği demeçte,’ İlçeden çok mutlu ayrıldığını ve desteklerinin devam edeceğine’ belirtti.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.