Başıbüyük Derneği gönüllere dokunmaya devam ediyor

SİVEREK 05.01.2024 - 11:50, Güncelleme: 05.01.2024 - 11:50
 

Başıbüyük Derneği gönüllere dokunmaya devam ediyor

Başıbüyük Uluslararası Yardım Derneği Siverek’te gönüllere dokunmaya devam ediyor
Başta Türkiye olmak üzere uluslararası yardım çalışmalarıyla tanınan Başıbüyük yardım derneği Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de çalışmalarına devam ediyor. Dernek gönüllüleri kalabalık bir gönüllü grubuyla İlçeye bağlı çat Kırsal Mahallesi’nde tespit edilen 30 aileye gıda yardımında bulunurken, köyde eğitim öğretim gören yaklaşık 200 öğrenciye oyuncak ve ikramlarda bulundu. Dernek yetkiler, sosyal sorumluluk projelerin devam edileceğini ve tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardımların devam edeceği  bildirildi.
Başıbüyük Uluslararası Yardım Derneği Siverek’te gönüllere dokunmaya devam ediyor

Başta Türkiye olmak üzere uluslararası yardım çalışmalarıyla tanınan Başıbüyük yardım derneği Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de çalışmalarına devam ediyor.

Dernek gönüllüleri kalabalık bir gönüllü grubuyla İlçeye bağlı çat Kırsal Mahallesi’nde tespit edilen 30 aileye gıda yardımında bulunurken, köyde eğitim öğretim gören yaklaşık 200 öğrenciye oyuncak ve ikramlarda bulundu.

Dernek yetkiler, sosyal sorumluluk projelerin devam edileceğini ve tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardımların devam edeceği  bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.