Bağımsız Aday Mustafa Hakkı Bucak’a ailelerden destek

SİVEREK 12.05.2023 - 14:19, Güncelleme: 12.05.2023 - 14:19
 

Bağımsız Aday Mustafa Hakkı Bucak’a ailelerden destek

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarını sürdürüyor.
  Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarını sürdürüyor, bu kapsamda destek veren aile ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Şanlıurfa ve ilçelerinde seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Bucak’a birçok aileden seçim desteğinin gelmesi dikkat çekti. Seçim propaganda yasaklarının başlayacağı saate kadar çalışmalarına devam edeceğini belirten Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak; “ seçime kısa süre kala çalışmalarımıza başladık başladığımız noktadan itibaren büyük bir yol kat ettik ve gösterilen ilgi oldukça fazla, bir çokaileden destek geliyor bunları mümkün oldukça ziyaret edip selam vermek istedik, son dakikaya kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarını sürdürüyor, bu kapsamda destek veren aile ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Şanlıurfa ve ilçelerinde seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Bucak’a birçok aileden seçim desteğinin gelmesi dikkat çekti.

Seçim propaganda yasaklarının başlayacağı saate kadar çalışmalarına devam edeceğini belirten Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak; “ seçime kısa süre kala çalışmalarımıza başladık başladığımız noktadan itibaren büyük bir yol kat ettik ve gösterilen ilgi oldukça fazla, bir çokaileden destek geliyor bunları mümkün oldukça ziyaret edip selam vermek istedik, son dakikaya kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.