Araç camından ayaklarını sarkıtarak, seyahat etti

SİVEREK 31.08.2023 - 14:57, Güncelleme: 31.08.2023 - 20:50
 

Araç camından ayaklarını sarkıtarak, seyahat etti

Siverek-Diyarbakır karayolunda araba camından ayaklarını çıkaran bir kişi, görenlere pes dedirtti.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Siverek-Diyarbakır karayolunda seyir halinde bulunan aracın yolcu koltuğunda bulunan bir kişi camdan 2 ayağını çıkararak, bu şekilde yola devam etti. Tehlikeye aldırış etmeyen şahıs kilometresinde bu şekilde seyahat ederken, bu durumu gören diğer sürücü ve yolcular o anı cep telefonuyla kayda aldı.
Siverek-Diyarbakır karayolunda araba camından ayaklarını çıkaran bir kişi, görenlere pes dedirtti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Siverek-Diyarbakır karayolunda seyir halinde bulunan aracın yolcu koltuğunda bulunan bir kişi camdan 2 ayağını çıkararak, bu şekilde yola devam etti.

Tehlikeye aldırış etmeyen şahıs kilometresinde bu şekilde seyahat ederken, bu durumu gören diğer sürücü ve yolcular o anı cep telefonuyla kayda aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.