Ali Hançer Yenişehir Mahallesi için Muhtar Adaylığını açıkladı

SİVEREK 27.10.2023 - 11:57, Güncelleme: 27.10.2023 - 11:57
 

Ali Hançer Yenişehir Mahallesi için Muhtar Adaylığını açıkladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan iş insanı Ali Hançer, ‘Mahallemize yeni bir nefes yeni bir soluk’ sloganıyla Yenişehir Mahallesi için Muhtar adaylığını açıkladı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iş insanı ve Tarım İşçileri Dernek Başkanı Ali Hançer, Yenişehir Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı. ‘Yenişehir Mahallesinin hak ettiği hizmeti alamadığını, Yenişehir Mahallesine yeni bir nefes ve yeni bir soluk için muhtar adayı olduğunu’ açıkladı. Ali Hançer Kimdir? Ali Hançer:  1978 Yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dünyaya geldi. Genç yaşta ticaret hayatına atılan Hançer, Temizlik şirketi ile birlikte Emlak sektöründe de tanınmış ve güvenilir bir kişi olarak biliniyor. Tarım işçileri Dernek Başkanlığını da yürüten Ali Hançer, toprak sahipleri ile işçiler arasında da köprü vaziyeti görüyor. Yaklaşık 300 tarım işçisi de hakları doğrultusunda çalıştıran Ali hançer, evli ve 6 çocuk sahibi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan iş insanı Ali Hançer, ‘Mahallemize yeni bir nefes yeni bir soluk’ sloganıyla Yenişehir Mahallesi için Muhtar adaylığını açıkladı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iş insanı ve Tarım İşçileri Dernek Başkanı Ali Hançer, Yenişehir Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı. ‘Yenişehir Mahallesinin hak ettiği hizmeti alamadığını, Yenişehir Mahallesine yeni bir nefes ve yeni bir soluk için muhtar adayı olduğunu’ açıkladı.

Ali Hançer Kimdir?

Ali Hançer:  1978 Yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dünyaya geldi. Genç yaşta ticaret hayatına atılan Hançer, Temizlik şirketi ile birlikte Emlak sektöründe de tanınmış ve güvenilir bir kişi olarak biliniyor.

Tarım işçileri Dernek Başkanlığını da yürüten Ali Hançer, toprak sahipleri ile işçiler arasında da köprü vaziyeti görüyor. Yaklaşık 300 tarım işçisi de hakları doğrultusunda çalıştıran Ali hançer, evli ve 6 çocuk sahibi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.