Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Yeniden Refah Partisi Siverek ilçe başkanlığından basın açıklaması

SİVEREK 04.04.2024 - 01:16, Güncelleme: 04.04.2024 - 01:16
 

Yeniden Refah Partisi Siverek ilçe başkanlığından basın açıklaması

Yeniden Refah Partisi Siverek ilçe başkanı Mehmet Ali Çulcu, adliye bahçesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Yeniden Refah Partisi Siverek ilçe başkanı Mehmet Ali Çulcu, adliye bahçesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlçe seçim kurulunun tarafsızlığını korumak zorunda olduğunu aktaran Çulcu, “Yeniden Refah Partisi olarak yaptığımız itirazların büyük bir bölümü reddedilmiş olup sadece “dostlar alışverişte görsün” babında birkaç itirazımız kabul edilmiştir. Örneğin video ile kayıt altına alınan ve blok oy kullanıldığı açıkça belli olan 1505 nolu sandık icin yaptığımız itiraz tek başına seçimin iptali için yeterliyken, ilçe seçim kurulu tarafından bu itiraz görmezden gelinmiştir. Öte yandan AKPli sandık görevlilerinin bile itiraz etmediği Karabahçe mahallesindeki sandıklar ile ilgili olarak yapılan karşı itiraz herhangi bir gerekçe yokken kabul edilmiş ve enteresan bir şekilde, ıslak imzalı tutanaklara rağmen AKP oyları artmış YRP oyları ise azalmıştır. Tüm yaşananları ilk günden bu yana şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmaktayız.” dedi. Seçimlere şaibe karıştığını iddia eden Çulcu, sözlerini şöyle sürdürdü: “An itibariyle Siverek’te ilçe seçim kurulu eliyle seçimlere şaibe karışmıştır. kurul toplantısı devam etmekte olup toplantı sonrası tarafımıza alınan karara yönelik açıklama yapılacaktır. Siz değerli siverek halkından sabırlı olmalarını ve sağduyulu hareket etmenizi istiyorum. Her bir oyunuz bizim için değerlidir konunun takipçisi olacağız, hayırlı akşamlar diliyorum.”
Yeniden Refah Partisi Siverek ilçe başkanı Mehmet Ali Çulcu, adliye bahçesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Siverek ilçe başkanı Mehmet Ali Çulcu, adliye bahçesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlçe seçim kurulunun tarafsızlığını korumak zorunda olduğunu aktaran Çulcu, “Yeniden Refah Partisi olarak yaptığımız itirazların büyük bir bölümü reddedilmiş olup sadece “dostlar alışverişte görsün” babında birkaç itirazımız kabul edilmiştir. Örneğin video ile kayıt altına alınan ve blok oy kullanıldığı açıkça belli olan 1505 nolu sandık icin yaptığımız itiraz tek başına seçimin iptali için yeterliyken, ilçe seçim kurulu tarafından bu itiraz görmezden gelinmiştir. Öte yandan AKPli sandık görevlilerinin bile itiraz etmediği Karabahçe mahallesindeki sandıklar ile ilgili olarak yapılan karşı itiraz herhangi bir gerekçe yokken kabul edilmiş ve enteresan bir şekilde, ıslak imzalı tutanaklara rağmen AKP oyları artmış YRP oyları ise azalmıştır. Tüm yaşananları ilk günden bu yana şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmaktayız.” dedi.

Seçimlere şaibe karıştığını iddia eden Çulcu, sözlerini şöyle sürdürdü: “An itibariyle Siverek’te ilçe seçim kurulu eliyle seçimlere şaibe karışmıştır. kurul toplantısı devam etmekte olup toplantı sonrası tarafımıza alınan karara yönelik açıklama yapılacaktır. Siz değerli siverek halkından sabırlı olmalarını ve sağduyulu hareket etmenizi istiyorum. Her bir oyunuz bizim için değerlidir konunun takipçisi olacağız, hayırlı akşamlar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.