Tüysüz, Adaylığı para ile satan bir partide işim olmaz’ diyerek, aday adaylığını geri çekti.

SİVEREK 07.04.2023 - 22:40, Güncelleme: 07.04.2023 - 22:40
 

Tüysüz, Adaylığı para ile satan bir partide işim olmaz’ diyerek, aday adaylığını geri çekti.

Şanlıurfa’da İyi Partiden aday adayı olan Abdullah Tüysüz, sert bir mesaj yayınlayarak aday adaylığını geri çektiğini duyurdu.
Tüysüz Haber Siverek’e yaptığı açıklamada, “ Uzun zamandır içinde bulunduğum İyi Partinin Milletvekili adaylığı seçiminde sınıfta kalmıştır.  İyi parti, Şanlıurfalıların ve kamuoyunun hassasiyetlerini dikkate almadan bölgede sevilen sayılan, bölge siyaseti ve dengesinde rol alan Ahmet Ersin Bucak’ın aday adaylığından çekilmesi üzerine bende, Sayın Ahmet Bucak’a destek amacıyla aday adalığımı geri çekmiş bulunuyorum. Ahmet Ersin Bucak’ın gittiği yol bizim de yolumuzdur, onun olmadığı yolda biz yokuz. Biz halkımız için aday adayı olduk, halkımıza fayda için sorunları meclise taşımak için adaylıkta bulunduk Benim milletvekiliği adaylığını para karşılığında satan bir partide bu saatten sonra işim olmaz’ dedi 
Şanlıurfa’da İyi Partiden aday adayı olan Abdullah Tüysüz, sert bir mesaj yayınlayarak aday adaylığını geri çektiğini duyurdu.

Tüysüz Haber Siverek’e yaptığı açıklamada, “ Uzun zamandır içinde bulunduğum İyi Partinin Milletvekili adaylığı seçiminde sınıfta kalmıştır. 
İyi parti, Şanlıurfalıların ve kamuoyunun hassasiyetlerini dikkate almadan bölgede sevilen sayılan, bölge siyaseti ve dengesinde rol alan Ahmet Ersin Bucak’ın aday adaylığından çekilmesi üzerine bende, Sayın Ahmet Bucak’a destek amacıyla aday adalığımı geri çekmiş bulunuyorum.
Ahmet Ersin Bucak’ın gittiği yol bizim de yolumuzdur, onun olmadığı yolda biz yokuz.
Biz halkımız için aday adayı olduk, halkımıza fayda için sorunları meclise taşımak için adaylıkta bulunduk

Benim milletvekiliği adaylığını para karşılığında satan bir partide bu saatten sonra işim olmaz’ dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.