Turan Tüysüz'den kavga açıklaması

SİVEREK 26.07.2023 - 11:41, Güncelleme: 26.07.2023 - 11:41
 

Turan Tüysüz'den kavga açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile TBMM'de kavga eden 22. Dönem ANAP Milletvekili Siverekli Turan Tüysüz yaşananlara dair açıklama yaptı. Tüysüz yumruğun ilk Sarıgül'den geldiğini söyledi.
CHP Grup toplantısından sonra Meclis kulisinde Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile 22. Dönem ANAP Milletvekili Turan Tüysüz arasında kavga yaşandı. İddiaya göre ikilinin arasında  alacak verecek yüzünden tartışma çıktı. Meclis'te Sarıgül'e yumruk attığı öne sürülen Tüysüz konuyla ilgili konuştu.  "İlk o bana yumruk attı" Tüysüz," Ben onu ziyarete gittim. Orada Meclis’in kamerası var. İlk o bana yumruk attı" derken borç sorusuna ise, "O uzun bir mesele boşver. Ama yüklü miktar borcu var. Biz onun için kavga ettik. CHP’den atıldık adam bizi tanımadığını söylüyor. Ayıp" diye yanıt verdi. "15 yıldır görmüyorum" Kavga sonrası konuşan Sarıgül, "Ben beyefendiyi 15 yıldır görmüyorum, alacak verecek meselesinin yeri burası değil" ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Sarıgül," Konuşma şekli hoş değildi. Konuşmalarını dikkate almadan uzaklaştım, iyi ki uzaklaştım" diye cevap verdi. Turan Tüysüz kimdir? Turan Tüysüz, 1970 yılında Şanlıurfa Siverek'de doğmuştur. Anavatan Partisi 22. dönem Şanlıurfa milletvekilidir. Tüysüz, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nden mezun oldu. 2002 Türkiye genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Şanlıurfa milletvekili seçilmiştir. 2005 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa etti ve Anavatan Partisi'ne katıldı. 2019 yerel seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi'nden Siverek belediye başkan adayı olmuştur.
Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile TBMM'de kavga eden 22. Dönem ANAP Milletvekili Siverekli Turan Tüysüz yaşananlara dair açıklama yaptı. Tüysüz yumruğun ilk Sarıgül'den geldiğini söyledi.

CHP Grup toplantısından sonra Meclis kulisinde Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile 22. Dönem ANAP Milletvekili Turan Tüysüz arasında kavga yaşandı.

İddiaya göre ikilinin arasında  alacak verecek yüzünden tartışma çıktı. Meclis'te Sarıgül'e yumruk attığı öne sürülen Tüysüz konuyla ilgili konuştu. 

"İlk o bana yumruk attı"
Tüysüz," Ben onu ziyarete gittim. Orada Meclis’in kamerası var. İlk o bana yumruk attı" derken borç sorusuna ise, "O uzun bir mesele boşver. Ama yüklü miktar borcu var. Biz onun için kavga ettik. CHP’den atıldık adam bizi tanımadığını söylüyor. Ayıp" diye yanıt verdi.

"15 yıldır görmüyorum"


Kavga sonrası konuşan Sarıgül, "Ben beyefendiyi 15 yıldır görmüyorum, alacak verecek meselesinin yeri burası değil" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Sarıgül," Konuşma şekli hoş değildi. Konuşmalarını dikkate almadan uzaklaştım, iyi ki uzaklaştım" diye cevap verdi.

Turan Tüysüz kimdir?

Turan Tüysüz, 1970 yılında Şanlıurfa Siverek'de doğmuştur. Anavatan Partisi 22. dönem Şanlıurfa milletvekilidir.

Tüysüz, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nden mezun oldu. 2002 Türkiye genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Şanlıurfa milletvekili seçilmiştir.

2005 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa etti ve Anavatan Partisi'ne katıldı.

2019 yerel seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi'nden Siverek belediye başkan adayı olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.