Siverek’ten kesime gönderilen küçükbaş hayvan yüklü tır devrildi, 80 koyun telef oldu

SİVEREK 05.11.2023 - 00:39, Güncelleme: 05.11.2023 - 00:46
 

Siverek’ten kesime gönderilen küçükbaş hayvan yüklü tır devrildi, 80 koyun telef oldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Gaziantep’e kesime giden küçükbaş yüklü tır devrildi, kazada 80 küçükbaş hayvan telef oldu.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Siverek’ten kesime gönderilen küçükbaş hayvan yüklü tır, Şanlıurfa-Siverek karayolu Gaziantep otoban kavşağında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kaza da Tır sürücüsü hafif yaralanırken, 80 küçükbaş hayvan ise telef oldu. Tır sürücüsü olay yerine çağrılan ambulansla Hastaneye kaldırılırken, tır dorsesinde sıkışan hayvanlar vinç yardımıyla kurtarıldı. Yaralı hayvanlar ve sağ çıkan hayvanlar toplanan vatandaşlarca başka bir araca konularak, kesime gönderildi. Kısa süreliğine karayolu ulaşıma kapanırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Gaziantep’e kesime giden küçükbaş yüklü tır devrildi, kazada 80 küçükbaş hayvan telef oldu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Siverek’ten kesime gönderilen küçükbaş hayvan yüklü tır, Şanlıurfa- Siverek karayolu Gaziantep otoban kavşağında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kaza da Tır sürücüsü hafif yaralanırken, 80 küçükbaş hayvan ise telef oldu.

Tır sürücüsü olay yerine çağrılan ambulansla Hastaneye kaldırılırken, tır dorsesinde sıkışan hayvanlar vinç yardımıyla kurtarıldı. Yaralı hayvanlar ve sağ çıkan hayvanlar toplanan vatandaşlarca başka bir araca konularak, kesime gönderildi.

Kısa süreliğine karayolu ulaşıma kapanırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.