Siverek’te sokak ortasında kadın cinayeti!

SİVEREK 06.08.2023 - 19:46, Güncelleme: 06.08.2023 - 19:46
 

Siverek’te sokak ortasında kadın cinayeti!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir şahıs, yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eşini sokak ortasında öldürdü.
 Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Camikebir Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yaşandı. İddiaya göre 3 çocukları olan M.Ü. Ve E.K. çifti şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yıl önce boşandı. Boşandığı şahıs tarafından sürekli rahatsız edilen kadın polise defalarca şikayette bulundu.   Her defasında serbest kaldı   Polisin emniyete götürüp adliyeye sevk ettiği şahıs, her defasında serbest bırakıldı. Hakkında uzaklaştırma kararı da olan adamdan kurtulamayan kadın, babasının evine sığındı. Bir süre baba evinde kalan kadın, tekrardan kendi evine döndü.   Pusuya yatarak evden çıkmasını bekledi   Can güvenliği olmadığı için evinden uzaklaşmayan kadın, öğle saatlerinde markete gitmek için evden çıktı. Evinden yaklaşık 100 metre uzaklaşan kadın, pusuda bekleyen şahsın silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan kadın, çağrılan ambulansla kaldırıldığı Siverek Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.   Uyuşturucu ticareti dolayısıyla 10 yıl hapis cezası alan şahsa pandemi nedeniyle denetimli serbestlik uygulandığı öğrenildi. Polis tarafından kısa sürede yakalanan şahıs, emniyete götürülürken kadının cesedi ise morga kaldırıldı.    Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir şahıs, yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eşini sokak ortasında öldürdü.

 Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Camikebir Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yaşandı. İddiaya göre 3 çocukları olan M.Ü. Ve E.K. çifti şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yıl önce boşandı. Boşandığı şahıs tarafından sürekli rahatsız edilen kadın polise defalarca şikayette bulundu.
  Her defasında serbest kaldı
  Polisin emniyete götürüp adliyeye sevk ettiği şahıs, her defasında serbest bırakıldı. Hakkında uzaklaştırma kararı da olan adamdan kurtulamayan kadın, babasının evine sığındı. Bir süre baba evinde kalan kadın, tekrardan kendi evine döndü.
  Pusuya yatarak evden çıkmasını bekledi
  Can güvenliği olmadığı için evinden uzaklaşmayan kadın, öğle saatlerinde markete gitmek için evden çıktı. Evinden yaklaşık 100 metre uzaklaşan kadın, pusuda bekleyen şahsın silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan kadın, çağrılan ambulansla kaldırıldığı Siverek Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
  Uyuşturucu ticareti dolayısıyla 10 yıl hapis cezası alan şahsa pandemi nedeniyle denetimli serbestlik uygulandığı öğrenildi. Polis tarafından kısa sürede yakalanan şahıs, emniyete götürülürken kadının cesedi ise morga kaldırıldı. 
  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.