Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te iyilikhanem çarşısı

SİVEREK 15.12.2020 - 13:37, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te iyilikhanem çarşısı

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde ihtiyaç sahipleri için iyilikhanem çarşısı açıldı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde ihtiyaç sahipleri için iyilikhanem çarşısı açıldı. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Türkiye Diyanet Vakfı ile İlçe Müftülüğü ortaklaşa, hayırseverlerin destekleriyle İyilikhanem çarşısı kuruldu. Eski Siverek İlçe Müftülük binasında kurulan iyilikhanem çarşısısın da temel gıda malzemeleri, giyecek, ayakkabı, temizlik gibi malzemeler yer alıyor.  İhtiyacı olan vatandaşlar alışveriş yapar gibi, mağazaya gelip, ücret ödemeden ihtiyaçlarını karşılayabilecek. İyilikhanem çarşısı projesinin TDV’nin sosyo ekonomik projelerinden biri olduğunu dile getiren İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş, “Hayırseverlerimizin desteğiyle Siverek temsilciliğimizin bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın faydalanması amacıyla ‘iyilikhanem, iyilik çarşısı’ kurduk. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız buraya gelerek ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı çarşımıza destek vermelerini bekliyoruz.” dedi. Siverek Diyanet Vakfı üyesi İhsan Akpirinç’te maddi durumu yerinde olan tüm vatandaşların bu projeye destek olma çağrısında bulundu Çarşı, destek veren hayırseverlerin katılımıyla açıldı, Yetkililer çarşı’nın açılmasına destek verenlere teşekkür belgesi verdi.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde ihtiyaç sahipleri için iyilikhanem çarşısı açıldı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde ihtiyaç sahipleri için iyilikhanem çarşısı açıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Türkiye Diyanet Vakfı ile İlçe Müftülüğü ortaklaşa, hayırseverlerin destekleriyle İyilikhanem çarşısı kuruldu.

Eski Siverek İlçe Müftülük binasında kurulan iyilikhanem çarşısısın da temel gıda malzemeleri, giyecek, ayakkabı, temizlik gibi malzemeler yer alıyor.  İhtiyacı olan vatandaşlar alışveriş yapar gibi, mağazaya gelip, ücret ödemeden ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

İyilikhanem çarşısı projesinin TDV’nin sosyo ekonomik projelerinden biri olduğunu dile getiren İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş, “Hayırseverlerimizin desteğiyle Siverek temsilciliğimizin bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın faydalanması amacıyla ‘iyilikhanem, iyilik çarşısı’ kurduk. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız buraya gelerek ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı çarşımıza destek vermelerini bekliyoruz.” dedi.

Siverek Diyanet Vakfı üyesi İhsan Akpirinç’te maddi durumu yerinde olan tüm vatandaşların bu projeye destek olma çağrısında bulundu

Çarşı, destek veren hayırseverlerin katılımıyla açıldı, Yetkililer çarşı’nın açılmasına destek verenlere teşekkür belgesi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.