Siverek’te insani yardım derneğinden kız yurduna destek

SİVEREK 08.09.2023 - 09:38, Güncelleme: 08.09.2023 - 09:38
 

Siverek’te insani yardım derneğinden kız yurduna destek

Başıbüyük Uluslararası Yardım Derneği Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaptığı yardımlarla, halkın taktirini topluyor.
Türkiye ve Afrika bölgesinde yaptığı yardım ve açtığı su kuyularıyla tanınan ve halkın teveccühünü kazanan Başıbüyük Uluslararası Yardım Derneği, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Denek, ilçede yatılı olarak eğitim gören Diyanete bağlı Hz Fatıma Kız Kur’an Kursuna da gıda desteğinde bulundu. Öğrencilere yaklaşık bir yıllık gıda desteğinde bulunan Dernek, bu gibi çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Başıbüyük Uluslararası Yardım Derneği Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaptığı yardımlarla, halkın taktirini topluyor.

Türkiye ve Afrika bölgesinde yaptığı yardım ve açtığı su kuyularıyla tanınan ve halkın teveccühünü kazanan Başıbüyük Uluslararası Yardım Derneği, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor.

Denek, ilçede yatılı olarak eğitim gören Diyanete bağlı Hz Fatıma Kız Kur’an Kursuna da gıda desteğinde bulundu. Öğrencilere yaklaşık bir yıllık gıda desteğinde bulunan Dernek, bu gibi çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.