Siverek’te ekmeğin içinden farekuyruğu çıktı

SİVEREK 21.06.2023 - 10:46, Güncelleme: 21.06.2023 - 10:46
 

Siverek’te ekmeğin içinden farekuyruğu çıktı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde somun ekmeğin içinden farekuyruğu çıktı.
Siverek Bağlar Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş, sabah kahvaltısı için mahalle bakkalından aldığı somun ekmeğinde siyah tüylü bir madde fark etti. Maddeyi iyice inceleyince, ekmeğin içindeki yabancı maddenin farekuyruğu olduğunu anladı. Ekmeğin içinde ki farekuyruğunun fotoğrafını çekerek, sosyal medyada ve whatsapp ihbar hattımıza gönderen vatandaş, duruma tepki göstererek, insan sağlığıyla oynanmasına tepki gösterdi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde somun ekmeğin içinden farekuyruğu çıktı.

Siverek Bağlar Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş, sabah kahvaltısı için mahalle bakkalından aldığı somun ekmeğinde siyah tüylü bir madde fark etti. Maddeyi iyice inceleyince, ekmeğin içindeki yabancı maddenin farekuyruğu olduğunu anladı.

Ekmeğin içinde ki farekuyruğunun fotoğrafını çekerek, sosyal medyada ve whatsapp ihbar hattımıza gönderen vatandaş, duruma tepki göstererek, insan sağlığıyla oynanmasına tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.