Siverek’te dengeleri değiştirecek gelişme! Mustafa Hakkı Bucak bağımsız adaylığını açıkladı

SİVEREK 09.04.2023 - 19:17, Güncelleme: 24.04.2023 - 21:27
 

Siverek’te dengeleri değiştirecek gelişme! Mustafa Hakkı Bucak bağımsız adaylığını açıkladı

Ahmet Ersin Bucak’ın oğlu genç iş insanı Mustafa Hakkı Bucak bağımız adaylığını açıkladı
Geçtiğimiz günlerde iyi parti aday adaylık listesinden dosyasını çeken Ahmet Ersin Bucak’ın oğlu Mustafa Hakkı Bucak 14 Mayıs seçimlerinde bağımsız aday olarak katılacağı öğrenildi. Siverek’te genç iş insanı yanı sıra sevilen sayılan kişiliğiyle bilinen Bucak’ın adaylığını açıklaması üzerine, ilçede dengelerin değişeceği konuşuluyor. Bucak’ın üzelikle genç kesimlerde büyük bir oy potansiyeline sahip olduğu ve meclisteki partilerin Siverek’ten sıraya girebilecek kimseyi aday göstermemeleri, Bucak’ın Milletvekilliği şansını yükseltiyor.
Ahmet Ersin Bucak’ın oğlu genç iş insanı Mustafa Hakkı Bucak bağımız adaylığını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde iyi parti aday adaylık listesinden dosyasını çeken Ahmet Ersin Bucak’ın oğlu Mustafa Hakkı Bucak 14 Mayıs seçimlerinde bağımsız aday olarak katılacağı öğrenildi.
Siverek’te genç iş insanı yanı sıra sevilen sayılan kişiliğiyle bilinen Bucak’ın adaylığını açıklaması üzerine, ilçede dengelerin değişeceği konuşuluyor.
Bucak’ın üzelikle genç kesimlerde büyük bir oy potansiyeline sahip olduğu ve meclisteki partilerin Siverek’ten sıraya girebilecek kimseyi aday göstermemeleri, Bucak’ın Milletvekilliği şansını yükseltiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.