Siverek’te Çanakkale Şehitleri üzüm hoşafı ile anıldı

SİVEREK 18.03.2022 - 14:59, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Çanakkale Şehitleri üzüm hoşafı ile anıldı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi 107. yıl dönümünde, etkinliğe katılanlara üzüm hoşafı ikram edildi.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi 107. yıl dönümünde, etkinliğe katılanlara üzüm hoşafı ikram edildi. Siverek Şehitliğinde yapılan anma programında, anıta çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, şehitlikte bulunan kabirlere karanfiller konuldu. İlçe müftülüğü tarafından duaların okunmasından sonra program son buldu Çanakkale şehitlerinin kabirlerinden alınan topraklar katılımcılara taktim edildi İlçede ikinci şehitleri anma etkinliği Siverek Kültür Merkezinde Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleşti. Burada saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra, Çanakkale savunmasında çarpışarak şehit olan, şehitlerinden kabirlerinden alınan topraklar protokolde bulunan katılımcılara taktim edildi. Anma programına katılanlara üzüm hoşafı ikram edildi İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından, Çanakkale Zaferi'nin 107. yılı ve Çanakkale Şehitleri'ni Anma Günü vesilesiyle Çanakkale'de savaşan askerlerin yemek menüsünde bulunan üzüm hoşafı, programa katılanlara ikram edildi. Program, Çanakele’nin anlam ve önemini anlatan, Türkü, Tiyatro, şiir ve çeşitli etkinliklerin yapılmasından sonra son buldu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi 107. yıl dönümünde, etkinliğe katılanlara üzüm hoşafı ikram edildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi 107. yıl dönümünde, etkinliğe katılanlara üzüm hoşafı ikram edildi.

Siverek Şehitliğinde yapılan anma programında, anıta çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, şehitlikte bulunan kabirlere karanfiller konuldu.

İlçe müftülüğü tarafından duaların okunmasından sonra program son buldu

Çanakkale şehitlerinin kabirlerinden alınan topraklar katılımcılara taktim edildi

İlçede ikinci şehitleri anma etkinliği Siverek Kültür Merkezinde Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleşti. Burada saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra, Çanakkale savunmasında çarpışarak şehit olan, şehitlerinden kabirlerinden alınan topraklar protokolde bulunan katılımcılara taktim edildi.

Anma programına katılanlara üzüm hoşafı ikram edildi

İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından, Çanakkale Zaferi'nin 107. yılı ve Çanakkale Şehitleri'ni Anma Günü vesilesiyle Çanakkale'de savaşan askerlerin yemek menüsünde bulunan üzüm hoşafı, programa katılanlara ikram edildi.

Program, Çanakele’nin anlam ve önemini anlatan, Türkü, Tiyatro, şiir ve çeşitli etkinliklerin yapılmasından sonra son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.