Siverek’te bir vatandaşın aldığı ekmekten fare pisliği çıktı

SİVEREK 25.07.2023 - 10:39, Güncelleme: 25.07.2023 - 10:39
 

Siverek’te bir vatandaşın aldığı ekmekten fare pisliği çıktı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde somun ekmek içinden fare pisliği çıktı, fırın hakkında cezai işlem uygulandı.
Siverek’te unlu mamullerin satıldığı fırından somun ekmek alan bir vatandaş, ekmeği bölünce karşısındaki manzara karşısında adeta şok geçirdi. Ekmeğin içinde fare pisliğini gören vatandaş, fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak,  durumu zabıta ve 174 Gıda Hattı’na bildirdi. Cezai işlem uygulandı Fare pisliğinin bulunduğu fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması üzerine, Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım Müdürlüğüne bağlı ekipler, fırında incelemeler yaptı. İncelemeler sonrasında Siverek İlçe Kaymakamlığı da bir açıklamada bulunarak, “Kaymakamlığımızca iddialara konu ekmek fırına ilişkin gerekli inceleme başlatılmış olup, inceleme sonucunda gerekli bütün idari yaptırımların uygulanacağı hususu kamuoyunun bilgisine arz olunur.” Denildi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde somun ekmek içinden fare pisliği çıktı, fırın hakkında cezai işlem uygulandı.

Siverek’te unlu mamullerin satıldığı fırından somun ekmek alan bir vatandaş, ekmeği bölünce karşısındaki manzara karşısında adeta şok geçirdi.

Ekmeğin içinde fare pisliğini gören vatandaş, fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak,  durumu zabıta ve 174 Gıda Hattı’na bildirdi.

Cezai işlem uygulandı

Fare pisliğinin bulunduğu fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması üzerine, Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım Müdürlüğüne bağlı ekipler, fırında incelemeler yaptı. İncelemeler sonrasında Siverek İlçe Kaymakamlığı da bir açıklamada bulunarak, “Kaymakamlığımızca iddialara konu ekmek fırına ilişkin gerekli inceleme başlatılmış olup, inceleme sonucunda gerekli bütün idari yaptırımların uygulanacağı hususu kamuoyunun bilgisine arz olunur.” Denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.